zHao imi place de tine, parca imi amintesti de cineva care ma critica spunandu-mi ca stie "aproape orice din tenisul de masa" fiindca l-am subestimat. Dar tot el intreba cum este sa joci cu iarba, cum se comporta o iarba, s.a.m.d. Dar mi-esti drag, oricum! In plus, l-ai sfatuit cu caldura pe Mihai. In fine, Mihai, am sa incerc si eu pe langa toti colegii sa-ti sar in ajutor:
Fata neagra: Friendship R.I.T.C. 729(este compusa din cauciucul clasic 729 (lipicios) si buretele cu duritate medie. Se consiera o fata ofensiva-rapida cu un unghi de aruncare al mingii mic, fiind asadar potrivita pentru atacurile topspin de langa masa sau de la mica distanta.)
Fata rosie: Friendship 729 SUPER FX: tot ofensiva(FX), ca cea de sus, dar parca cu un control mai bun, desi viteza este putin mai mare decat RITC. Parerea mea, e ca este mai buna decat cea de sus(neagra). Sunt si eu printre cei care au incercat si asa ceva cand au inceput.
Asta spune fabricantul, dar parerea mea este ca RITC se incadreaza in categoria all- iar SUPER all+. Si crede-ma, cu speed glue merg mult mai bine decat date cu lipiciul pe baza de apa. ASTA, IN CAZUL ACESTOR FETE! Sa tinem cont si de faptul ca Joola are fete din categoria all, iar acestea din urma sunt cu mult superioare celor 729. Ca exemplu, dupa ce te saturi de acestea, ia-ti Joola Smart. Bine este doar un exemplu, ai o gama variata din ce alege. Tu ai intrebat la inceput din ce categoria fac parte, eu am incercat sa-ti fiu cat mai explicit. Insa, tu trebuie intai sa inveti sa controlezi mingea, abia apoi sa observi ce stil de joc preferi, si in cele din urma sa iti formezi paleta dupa stilul tau de joc. Nu-ti fa inca griji pentru paleta, Gabikr ti-a scris ca este o "regina" printre celelalte palete hobby. Concentreaza-ti atentia asupra controlului mingii, iar pentru asta ai nevoie de mult "joc de scoala" sau "teme", nu stiu cum se spune in zona ta. Uite, eu, cand am realizat ca sunt deficitar pe backhand(rever), mi-am pus o fata def- , iar eu ma consider un atacant, si m-am chinuit cu ea pana cand am simtit ca detin controlul si am invatat corect miscarea. Abia apoi, succesiv, am inceput sa schimb fete, pana am ajuns la ce am acum. Si inca nu sunt multumit de randamentul meu. Nu stiu ce parere au colegii de pe site, dar eu,cred ca intai trebuie sa punem accent pe control. Abia apoi, pe "materialul folosit". Spor la munca Mihai150! Chef pentru joc sunt sigur ca ai!