Ce fete s`ar potrivi mai bine la balsa x5?

butterfly

boboc
Scor reacție
0
Vârstă
31
Locație
Salonta
Buna am si eu nevoie de cateva sfaturi pentreu fete cu viteza cu spin si control care se potrivesc pentru un balsa carbo x5.
Multumesc!

am un prieten care are un xiom omega IV pro MAX care merge foarte bine la topspin dar la alta lovitura nu am prea simtt combinatia. multa bafta!

Merg foarte bine pe Balsa x5 fetele Xoim omega ce ti-a zis si Gabriel si iara fetele Xiom vega europe

Eu am pus Joola Express X-soft. E superb la toate loviturile...topspin, trase, taiate etc

eu am combinatia din semnatura si personal o gasesc ok. mai vreau sa incerc cu baracuda pe forehand.

Eu joc cu combinatia din semnatura, e foarte rapida, acum as pune Tackiness Drive.
Chop-ul e bun la scos mingile trase, pui numai paleta si cade exact pe masa.

BUTTERFLY SRIVER G3 neaparat sa fie FX varianta mai soft de efect merge super super beton pt forehand!!!

Eu joc cu combinatia din semnatura, e foarte rapida, acum as pune Tackiness Drive.
Chop-ul e bun la scos mingile trase, pui numai paleta si cade exact pe masa.
Ni la el, tulai, cum de n-am stiut ca-i asa usor?Bag sama ca poti sa dai si cu ochii inchisi !

Eu n-am auzit vorbindu-se pe nicaieri de niste fete numute "chop" :)
Asta nu inseamna ca nu ar putea exista, dar nu s-a adus vorba despre ele in subiectul de fata :P

Ar mai merge ceva frumos pe lemnul asta dar e prea putin cunoscut la noi Banco Dreamfire MAX !!

Ma refeream la fata Butterfly Tackiness Chop cum bine au observat cativa forumisti.

Back
Sus