Ce firma e cea mai buna la fete?

Ce firma e cea mai buna la fete?

• Total voters
    88

Bogdan Mandru

senior
Scor reacție
37
Locație
Satu Mare
Vreau sa vad firma care e votata de cei mai multi in materie de FETZE!!
Adica mai concret,cand vrei o fața noua de unde iti iei!
E o curiozitate!
Multumesc!
si ma iertati ca nu am avut un titlu care sa repartizeze topicul
am modificat acuma

Re: echipamente

cred ca oricum butterfly va castiga sondajul tau pentru ca deja are o imagine foarte puternica

Cred ca ar fi interesant cate un sondaj pentru fiecare articol din echipament: lemne, fe?e, lipici, tricouri, incal??minte, etc.

Bogdane,ai uitat sa enumeri cateva firme importante precum:
Dr.Neubauer,Hallmark,TTMaster
:lol:

Parerea mea de jucator este ca cea mai buna fata e cea care se potriveste cat mai bine pe jocul fiecaruia,
iar daca vorbim de calitate,ca si cauciuc,asta este un detaliu care poate fi discutat zile la rand fara a putea fi epuizat!

Butterfly sint cei mai tari, pentru ca pe site-ul lor scrie "The World Leader in Table Tennis Technology" :D

Apropo, in topicul asta ce se vinde??? :D

leordarares a spus:
Bogdane,ai uitat sa enumeri cateva firme importante precum:
Dr.Neubauer,Hallmark,TTMaster
:lol:
Ai dreptate Rares!
Ar trebui sa elimin cateva firme mai nesemnificative ca tibhar,donic sau nittaku pt aceste renumite si puternice firme!
Care fac zile groaznice celora ca mine

petrescu liviu a spus:
Parerea mea de jucator este ca cea mai buna fata e cea care se potriveste cat mai bine pe jocul fiecaruia,
iar daca vorbim de calitate,ca si cauciuc,asta este un detaliu care poate fi discutat zile la rand fara a putea fi epuizat!
Nu m-am referit neaparat la cea mai buna firma,ci la cea aleasa de cei mai multi si intr-adevar pana acum butterfly are cele mai multe voturi!
:D

Pai cam asa e bogdane............. cei de la buterfly au cele mai bune fete :D :D :D :D :D
sa nui uitam si pe cei de la HALLMARK :D :D :D :D :D :D :D

Jax a spus:
Pai cam asa e bogdane............. cei de la buterfly au cele mai bune fete :D :D :D :D :D
In cazul tau clar
CA MI-AI DAT 3-0 FARA SA TRANSPIRI LA BRASOV :lol: :lol: :lol:
dar ma antrenez eu cu deastia si poate ne vedem altundeva :twisted:

mandrubogdan a spus:
Jax a spus:
In cazul tau clar
CA MI-AI DAT 3-0 FARA SA TRANSPIRI LA BRASOV :lol: :lol: :lol:
dar ma antrenez eu cu deastia si poate ne vedem altundeva :twisted:
sa ne vedem si alte concursuri .......... chiar mia placut sa joc cu tine....... si apropo....... am transpirat cu tine :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

E cam greu sa votezi un singur producator daca majoritatea de pe forum joaca cu fete de la de la 2 producatori diferiti,dar asta e :(Era bine daca aveam macar 2 optiuni de votat.

Nici eu nu cred ca un astfel de sondaj este concludent. Daca un brand sau altul are o strategie de marketing mai buna, nu inseamna ca jucatorii trebuie sa faca coada la usile lor. Pot gasi ceea ce li se potriveste, chiar si la un brand obscur.

Back
Sus