Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Trist dom”le, trist...scump doamna, scump...sa fii jucator profesionist chinez de tenis de masă la nivel ?nalt...Dupa infernul din patria...mama(?), respectiv petreci o viața de om sa ajungi unde pomeneam m. sus...începe apoi imixtiunea...Partidului Stat...care începe sa-ți impuna ce și cum trebuie sa faci...ca sa nu superi pe nimeni. Și când zici c-ai rabdat la infinit, dar nu fara folos...și-ai ajuns în sf?rșit în afara Chinei, sa vada lumea ca nu ți-ai irosit viața aiurea și ca oamenii din tribune vor fi mulțumiți ca au ce vedea la tine și coechipierii tai....vin...rechinașii ITTF, reprezentanți ai sponsorilor echipei naționale și ai jucatorilor înșiși...care le dau premiile în bani cuvenite câștigatorilor...înca de la începutul concursului...la mulți dintre ei, cu condiția...s-o lase m. moale cu europenii, care...șchioapata rau la toate nivelele, atât tehnic, dar și practic. Rezultatul....o mascarada în toata regula...care-i rupe sufletul în el, celui ales sa-l lase câștigator...pe nuș ce...saltimbanc, chiar daca respectivul are nume sonor în Europa, fața de chinezul ala...e doar un clovn trist. Am vazut meciuri...blat pe fața, cel puțin pt mine...La Moscova, anul trecut...Samsonov - Chen Qi...chinezul cred ca luase premiul pt locul pe care l-ar fi ocupat...de la-nceputul turneului...l-a batut în primul set pe rus...mar...pt ca din setul 2 sa-nceapa sa-i dea la m?na...unde-i vine m. bine rusului. Și Ma Lin...n-a fost ocolit de...neșansa...La C.M. de la Paris, acum câțiva ani în urma...Ma,geniul chinez conducea cu 2-0, se juca set de 21...dar era crispat, fața-l trada ca-și ascunde cu greu o...ura provocata de ceva la care nu se putea opune,dar cunoscuta...Ei, în setul 3...Ma Lin a-nceput sa joace...pt Schlager...i le dadea nanaului ala...unde avea nevoie...Chinezul era precum un condamnat la moarte...facea ce trebuia...poate s-o termina odata...Firesc...dupa „revenirea-i nemaipomenita” Schlager câștiga cu 3-2...Pt mine a fost un spectacol trist...o alba-neagra care nu-i face cinste chiar deloc...”câștigatorului”... Exemplele ar putea continua, dar nu de romane...polițiste, ma ocup. Ce vream sa spun, e un fapt arhicunoscut...E rau sa crești, sa te formezi într-un mediu slab valoric...și sa ai frustrari poate...ca uite, poate-aș fi facut daca...eram dincolo, cu alte standarde, alta mentalitate. Dar...c.m. dureros poate...este atunci când ai toate condițiile, ai razbit pâna acolo sus...nivelul valoric e fantastic, simți ca poți face minuni...și vine cineva din delegație și-ți spune...Tovarașe...n-avem ce-ți face...ai fost ales...sa fii baiatul bun, care-i ajuta și pe alții...sa progreseze, sau sa-și închipuie c-au progresat...fa ce vrei, dar sa câștige...maimuțelul asta....!?
Hai sa ridicam putin mai sus nivelul gramatical, parca a scazut prea mult ... imi pare rau, dar nu m-am putut abtine.O intelegere tacita intre ei se prea poate , lupta dintre generati , prieteni s-au anemozitati , dar sa nu mergem prea departe .