Folosești un browser învechit. Se poate să nu afișeze situl acesta sau alte situri corect. Ar trebui să actualizezi sau să folosești un browser alternativ.
Yasaka Sweden Classic e un lemn excelent. Am pe el fete rakza 7 si e foarte apropiat de lemnul cu care joc acum(vezi semnatura). Si Ma Lin Carbon e OK insa e mai putin controlabil decat Sweden ( de aceea am renuntat la fetele rakza 7 si am pus soft). Poti incerca si Yasaka Extra 3D care vibreaza. E bun la capace iar datorita vibratiei la lovituri puternice e foarte rapid. Adica dai incet merge incet , dar tare merge rapid. Poti alege cum vrei sa joci. Eu l-am avut cu fete rakza 7 si pot spune ca e un setup foarte bun. Nu trebuie omis faptul ca atat sweden cat si extra 3d au preturi putin peste 1oo ron. Succes!
Din cate am inteles din ceea ce spunea el e ca vrea OFF+++++++ , ceea ce nu stie este ca se pot castiga puncte si stil defensiv.
"Copilu" da cu topspin la tot ce prinde si face puncte. Ii trebuie o intalnire cu un jucator cu stil defensiv clasic si sigur se lasa de tenis de masă.
Va rog sa-mi scuzati exprimarea dar ofensiv inseamna ciomageala (puncte) iar defensiv arta (spectacol).
Mai soft decat TB ALC este Innerforce ALC, tot butterfly.
Dar nu este prea utilizat.
Asemenea, simt soft are si Innerforce AL, daca poate cineva sa dea referinte despre el.