Ce paleta de tenis sa aleg?

Re: Ce paleta de tenis sa aleg?

tibi a spus:
butterfly este cel mai avantajos, in curand voi veni cu o super Oferta Butterfly (FETE SI LEMNE) la preturi reduse.
Domnule Tibi, nu incetezi sa ne surprinzi... Si butterfly??? :shock:

Ms mult pentru sfaturi.de abia astept ofertele lui tibi,ca prea e laudat aici :D
Normal ca o sa vin cu pareri dupa achizitie.sper sa fiu multumit.

v-am dat m.p
lasati-mi un nr.de telefon si va sun eu
0728747067
multumesc

am gasit acest lemn de la butterfly dar nu imi vine sa cred ca este asa ieftin.
http://www.tt-shop.ro/index.php?ww=view ... =TTB100106
am gasit pe alt site ca are control 87 si viteza 84
pentru un joc ofenisv este bun?are feeling?ce fete imi recomandati?dispun de un buget de 200 ron,pentru prima mea paleta profesionala

Salut. Cred ca lemnul este bun, un lemn ALL+,nu foarte rapid dar suficient pt inceput, iar oferta este foarte buna ( ma refer la pret). Despre Joola 4you ce sa-ti zic? eu joc cu fata asta pe backhand de cateva luni, are control bun, nu este foarte rapida si face toti banii :D dar mie deja imi pare putin cam lenta si o sa pun ceva mai rapid. Oricum e o fata buna cu care sa incepi si o gasesti la Valigti la un pret foarte bun.

este cea mai buna varianta,cumparati cu incredere,toata lumea de aici va vrea binele.
tt-shop,valigti,tibi-suntem oameni seriosi.
deja nu vedeti ca nu va mai raspunde nimeni
aveti la oferte......slava domnului
curaj

tibi a spus:
butterfly este cel mai avantajos, in curand voi veni cu o super Oferta Butterfly (FETE SI LEMNE) la preturi reduse.
Haideti domnule Tibi, nu ne mai fierbeti :) ...vine deja luna decembrie

spuneti-mi si mie va rog ce lemn e bun pentru inceput pentru o prima paleta profesionala:
Kreanga powerspin-butterfly
Donic testra
Donic baum
si inca o nelamurire.ce conteaza mai mult?fetele sau lemnul?
un lemn cu care are specificatia hard,medium ,soft ce inseamna?ca am gasit aceste caracteristici la descrieri si nu stiu exact ce inseamna

Fetele sunt mai importante decat lemnul. Dar mai important decat asta, este ca toate sa se potriveasca cu jucatorul.
Specificatiile de la lemn se refera la simtul pe care-l are la suprafata: "tare,mediu sau moale".

Daniel, ai 2 pagini in topicul asta pline de sfaturi...chiar nu te poti hotari? :shock:
uite, iti dau o "mana" de ajutor, un sfat de la cineva care s-a apucat acum o luna de tenis de masă la un nivel un pic mai serios :
Lemn : orice iti convine ca pret si se incadreaza in gama ALL/ALL+
Fete : personal prefer Donic Sonex JP Soft (pentru tine marimea sa fie neaparat 2.0 , in nici un caz mai mare...)

e deja enervant topicul asta....in primul rand ca trebuia pus la echipament...si in al 2lea rand deja sunt inca vreo 10 topicuri deastea acolo....e deja clisheu..... lemn all cu fete de control ce mare branza....

Buna.
Am vazut ca sunt multe opinii relativ de palete.
Eu unul prefer sa joc cu ceva de calitate, pt. ca am avut ocazia si diferenta este intr-adevar foarte mare.
Eu m-as considera un jucator care tinde spre avansati cu un stil propriu dezvoltat, si sunt in cautarea unei palete care sa mi se potriveasca mai bine.
As dori sa stiu, daca paletele care se gasesc in comert, ar fi potrivite (gen Donic 900-1000 sau Butterfly Schlager, Boll gama Gold sau Platinum?
Nu cred ca doresc sa investesc inca intr-o paleta compusa de mine.
Multumesc.

daca doresti sa joci cu ceva de calitate nu da banii pe nici una din paletele de mai sus, cumpara ceva profesional, gasesti aici furnizori care te pot ajuta cu lemne+fete profesionale la preturi care nu depasesc 2-3 milioane, vezi: valigti, tibi, tt-shop etc.

asa e m--au convins baietii ca nu merita nimic din comert.
eu o sa imi cumpar Lemn kreanga powerspin-Butterfly
cu fete Donic Twingo-la 200 ron cu tot cu montaj si transport.:) :D

danyel89 a spus:
asa e m--au convins baietii ca nu merita sa cumpar nicio paleta prefabricata din comert.
eu o sa imi cumpar Lemn kreanga powerspin-Butterfly
cu fete Donic Twingo-la 200 ron cu tot cu montaj si transport.:) :D

Back
Sus