Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Cel mai bine este sa-l contactati pe domnul Mircea Valentin(valigti pe forum) el va poate vinde si recomanda o paleta in limita banilor dumneavoastra :biggrin: :wink:andreea a spus:vreau sa-mi cumpar o paleta tenis si as dori sa-mi dai un sfat!
multumesc
Crede-ma e de 10 mai buna varianta pe care i-am recomandat-o eu(stiu ce vorbescHoria M. a spus:depinde cat vrei sa cheltuiesti si la ce nivel esti(la tenis de masă)
daca esti la un nivel mediu parerea mea este sa mergi la supermarketul REAL sau CARREFOUR si au acolo
palete de tenis marca BUTTERFLY. eu zic ca sunt cele mai bune palete
pretul variaza in jur de 50-60 RON.
asta e parerea mea.
Are dreptate Tibi The Best!!!!!!!!!!!!!Stima!!!!!adelin27 a spus:Iti recomand sa iei legatura cu domnul Gelu Popescu "tibi"pe forum,este un om extraordinar,importator pentru firmele Donic si Xiom,are lemne si fete la oferta,vezi link mai jos
Gelu Popescu - 0728747067
viewtopic.php?f=14&t=4445
Nu pot sa cred ca pe un forum dedicat amatorilor de tenis de masă, se dau astfel de sfaturi. :surprised: :surprised: :surprised: .Horia M. a spus:depinde cat vrei sa cheltuiesti si la ce nivel esti(la tenis de masă)
daca esti la un nivel mediu parerea mea este sa mergi la supermarketul REAL sau CARREFOUR si au acolo
palete de tenis marca BUTTERFLY. eu zic ca sunt cele mai bune palete
pretul variaza in jur de 50-60 RON.
asta e parerea mea.