Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Pentru mine nu suna prea bine oferta-e sigur ceva in neregula cu acea paleta,ori este f lovit lemnul ori fetele sunt terminateCare lemn de la Donic este?
Este un om cu suflet mare!are o vasta experienta în domeniu tenisului de masa si cea ce apreciez cel mai mult la dansul este faptul ca ?i ajuta si pe altii care au nevoie de ajutor!toata stima din partea mea!E foarte bine atunci, va felicit Dn-ule Aurel ca aveti suflet bun si l-ati ajutat! Am crezut ca se incapataneaza si nu ne asculta, nu am stiut ca i-ati dat dvs gratis un lemn ca asta. Da intr-adevar e o combinatie f buna aceasta pe care ia-ti facut-o dvs, eu am zis doar ca trebuie sa se obisnuiasca cu ea(si sunt sigur ca se va obisnui repede pt ca este o schimbare mare in bine si daca si el este talentat atunci este excelent). Va felicit inca o data!
---------- Post added 21-Nov-2011 at 10:16 ----------
(at)Andrei.xD poate ne intalnim peste 1-2 sapt sa jucam la viva, momentan nu pot...eu stau in Militari(joc de obicei la Top Tenis Arena). Pana atunci, salut, spor la antrenament!
...eu zic..., ca mai au cativa ani pina sa ajunga ...oameni!!..."Pai au venit multi oameni care cred ca terminasera scoala si erau deja la liceu"