Ce recomandati ?

Oricum andrei, e foarte bine ca esti curios si interesat! Daca asculti, consulti, si iti pastrezi entuziasmul, poti sa ajungi atat de bun incat sa iti cerem noi sa ne scri pe forum :> Multa bafta!

Multumesc !
---------- Post added 27-Nov-2011 at 22:59 ----------
Hey am o intrebare un amic de la mine din bloc vinde o paleta (facuta )
Lemn : Donic ( mai greu )
Fete : Donic Coppa Jo x2
pret : 90 lei ce ziceti sa o iau ?

Pai nu ai deja una? Ai uzat-o deja la antrenamente? Ca în ceea ce privește tastatura cred ca ești la a 3-a. Numai aici pe forum.

sunt de acord cu dvs!domnul aurel onut

sunt de acord cu dvs!domnul aurel onut

E foarte bine atunci, va felicit Dn-ule Aurel ca aveti suflet bun si l-ati ajutat! Am crezut ca se incapataneaza si nu ne asculta, nu am stiut ca i-ati dat dvs gratis un lemn ca asta. Da intr-adevar e o combinatie f buna aceasta pe care ia-ti facut-o dvs, eu am zis doar ca trebuie sa se obisnuiasca cu ea(si sunt sigur ca se va obisnui repede pt ca este o schimbare mare in bine si daca si el este talentat atunci este excelent). Va felicit inca o data!

---------- Post added 21-Nov-2011 at 10:16 ----------

(at)Andrei.xD poate ne intalnim peste 1-2 sapt sa jucam la viva, momentan nu pot...eu stau in Militari(joc de obicei la Top Tenis Arena). Pana atunci, salut, spor la antrenament!
Este un om cu suflet mare!are o vasta experienta în domeniu tenisului de masa si cea ce apreciez cel mai mult la dansul este faptul ca ?i ajuta si pe altii care au nevoie de ajutor!toata stima din partea mea!

Paleta lui Andrei.

I-am pus overgrip, pentru ca am vazut ca are o atractie speciala pentru acesta. :D
O sa-i dau si o husa, pentru paleta.

Asta cu overgrip-ul e o chestie foarte buna. Mie cel putin nu-mi transpira deloc mainile si fara overgrip imi gliseaza destul de usor manerul in mana...cu overgrip si daca suflu un pic in palma inainte de fiecare minge nu mi se mai intampla chestia asta.

Olimpiada scolara se apropie . Eu acum trebuie sa ma obisnuiesc cu noua paleta . Cam cate ore ( pe saptamana ) sa ma antrenez?

Se pare ca a fost un concurs f ciudat,adica Andrei a jucat cu un baiat de 20 ani,asta in conditiile in care el e clasa a5a sau a6a nu mai retin exact,iar cel in cauza ar trebui sa fie la facultate.
E o problema f grava cu acest sistem daca e chiar asa.
Si eu am avut o problema cand participam la Olimpiada sportului Scolar la sah,in sensul ca aceasta olimpiada e pentru amatori,iar eu am jucat timp de 3 ani cu un baiat cu Elo peste 1750,legitimat la Club Cs.Otopeni.

Back
Sus