Ce varsta aveti?

16:D si joc de 7 luni si am ajuns deja pe locul 1 pe iasi:D

filo a spus:
Eu am 33 (7 feb `72) si nu stiu de ce dar in fiecare an imbatranesc................
La multi ani !!!! filo. Multa sanatate si tot ce iti doresti tu si cat mai multe top-spinuri reusite :lol: :lol: :lol: ( ti-am urat la multi ani azi pt ca eu maine nu pot intra pe forum :( )

emil a spus:
filo a spus:
Eu am 33 (7 feb `72) si nu stiu de ce dar in fiecare an imbatranesc................
La multi ani !!!! filo. Multa sanatate si tot ce iti doresti tu si cat mai multe top-spinuri reusite :lol: :lol: :lol: ( ti-am urat la multi ani azi pt ca eu maine nu pot intra pe forum :( )

multam fain.

...acest site a reusit mai mult decit oricine si-ar fi inchipuit.
E o onoare pentru mine ca am cunoscut o persoana extraordinara,un om minunat,ce m-a uimit din prima clipa in care l-am vazut.
Intr-un fel,distanta Oradea-Suceava, a devenit mai mica.
LA MULTI ANI! si tot ceea ce-ti doresti sa ti se implineasca.

Multumesc frumos baieti, nu ma asteptam la atata atentie din partea voastra.....si ma face sa-mi fie rusine de faptul ca nu am urat nimic multora dintre voi..........

La multi ani, Filo, iti uram sa ti se implineasca toate dorintele, sa-ti intre toate topspinurile si cand ti-o fi mai greu sa iesi cu net sau tus!

Se pare ca-s mucos pe forum da' veteran de varsta. Bine ca nu-s mort de mult! :D 44 (27.10.1961)

VISCO a spus:
Se pare ca-s mucos pe forum da' veteran de varsta. Bine ca nu-s mort de mult! :D 44 (27.10.1961)

Esti junior! :D Nr meu este 15.12.59! Mai am un pic si il intrec pe tataie!
Cine da mai mult?

Back
Sus