cea mai deranjanta iarba

Ai foarte mare dreptate Grasomega.Aceste lucruri trebuie sa inteleaga cei care folosesc materiale defensive.La un nivel ridicat de joc nu este suficient sa ai un material daca nu stii ce trebuie facut cu el iar pentru asta trebuie multe ore de antrenament.

mai baieti din cite ma gindesc si eu poti sa ai tenergy sau ori ce alta fata soft daca nu sti sa o folosesti esti victima !!!!!!!
oare cu ierburile nu este la fel ???????:D

Asa cum Tenergy 05 se pare ca e mai marele softurilor, asa Tibhar grass Dtecs OX e "iarba cea mai rea"!... Daca stii ce sa faci cu ea...

Toata lumea spune " dac stii ce sa faci cu materialul " sau " daca ai suficiente ore de antrenament" sau .... asa ca gata cu vorbaria la sala si la joc cu voi !

Eu il sustin pe "Iahim" , nu o spun pt faptul ca si eu joc cu ea, dar SUPERBLOKUL este groaznic, mingea iti vine moarta, topaita, taiata, tospin, numai cum nu vrei, nu. si e foarte greu de controlat, problema este ca tot mai multi jucatori se reprofileaza pe astfel de fete

Daca joci cu adversar foarte bun te bate cu orice iarba,daca joci cu un adversar mai slab il bati si cu soft,diferenta in favoarea unui ierbar este cand joaca cu un adversar de nivel mediu,atunci castiga cel cu material.Eu am jucat si joc cu Dr.Neubauer MONSTER asa ca mie mi se pare cea mai urata iarba si pot sa zic ca am avut cateva victorii la niste adversari care credeam ca sunt invincibili, pt mine binenteles.

O mare victorie impotriva lui DOREL din BISTRITA la faza finala pe Minister in luna Aprilie.Cit a fost 3-2?Frumos meci.Bafta multa in continuare BOGDANE.

Iarba cea mai deranjanta este aceea cand o are pe paleta adversarul, nu stiu cum se face ca atunci cand incerc sa joc si eu cu aceeasi iarba nu mai este cea mai deranjanta iarba!:mad:

O mare victorie impotriva lui DOREL din BISTRITA la faza finala pe Minister in luna Aprilie.Cit a fost 3-2?Frumos meci.Bafta multa in continuare BOGDANE.

Da 3-2 a fost 18-16 pt mine in decisiv abia astept sa ne revedem MIHAITA, ca u esti nu? Si apropo si mie imi este dor de Univ.Craiova

Nu este Mihai.Sunt prietenul lui Remus,am fost si eu la Bistrița la peste 35 de ani in grupa cu NiTU LiViU.Te salut.Cu respect.FORTZA STiiNTA.

Mai de graba ne-a stat inima si la intreaga sala din Bistrița care au oprit jocurile si se uitau la noi,una peste alta un meci frumos si intradevar parca a stat timpul in loc.:D

Nu am jucat cu Giant Dragon ox.

- - - Actualizat - - -

Scalpel dar nu se mai fabrica.

Joola Fakir si Donic Piranja Formula Original sunt(au fost)cele mai deranjante dupa parerea mea.Ambele OX.

E o iarba sa i zicem cuminte.Nu face flick flack stanga dreapta sau pe verticala.
Dar daca lovesti mingea departe de masa cu ea si pica lung razant cu fileul,dincolo ,e letala.

- - - Updated - - -

E un fel de lovitura de topspin(la figurat),decisiva ,cu paleta cu iarba.

Vom testa mai multe ,dar macar sa o invatam pe asta bine .

Back
Sus