Cea mai rapida fata

Cu toate ca sunt un fan al fetelor DHS trebuie sa admit ca intr-adevar Tenergy 05 mi s-a parut cea mai rapida dintre toate fetele pe care le-am incercat!

Parametrii dati de fabricant sunt relativi, reprezentand un reper doar in gama de produse proprii...Cred ca foarte putini au probat douazeci de fete diferite pe acelasi lemn, pentru a se lamuri pe deplin asupra parametrilor. Mai e in plus diferenta de grosime. Nu vei putea compara niciodata o fata de 1.8 cu o alta de alta marca ce e max. Probati pe un lemn vreo douzeci de fete avand aceeasi grosime, poate doar asa veti putea obtine o ierarhie cat de cat exacta. Si sa nu uitam ca alegerea lemnului e foarte importanta. Fata A e mai rapida decat fata B pe un lemn oarecare. Schimba lemnul si lucrurile se inverseaza. Asa ca lucrurile par sa semene cu celebra „Olinda, oglinjoara, cine e cea mai frumoasa din tara...”. Pai sigur ca fata mea...

Ultima editare:
Exista si Kokutaku Blutenkirsche 868 Tokyo lipicioasa(cu ambalaj rosu 40-43 de grade), am avut eu, f buna pt FH. Exista si Kokutaku Blutenkirsche 868 Tokyo Non-Tacky (ambalaj verder 30-35 de grade) care e alta mancare de peste, nelipicioasa, moale f buna pt rever. Oricum sunt mult mai incete decat orice fata de top pt ca nu conteaza datele date de producatori...ex: tenergy 05 are 13 la viteza, stiga calibra are si 20 la viteza si sigur nu e asa de mare diferenta de viteza!!!

Toata lumea vorbeste de T05 da' de T64 nu zice nimeni nimică Din cate stiu e cea mai rapida dintre Tenergy :)

..Eu zic,...ca cele pe care le folosesc primii jucatori din clasamentul mondial sunt cele mai rapide.Stiu ei ce stiu si daca aia nu au probat fete si lemne...!??
Ma Long..(Tenergy 05).., Jhang Jike(tenergy 64)...,Ma Lin(Bryce Speed)...Wang Hao(Bryce Speed)...,Timo Boll(tenergy 05)...si toti pe BH...

..Poate ca sunt si fete mai rapide.., facute doar asa de dragul artei de diferite firme..., dar ca sa faci ce,cu ele?...poate sa ranesti adversarul sau sa spargi niste neoane...

..Eu zic,...ca cele pe care le folosesc primii jucatori din clasamentul mondial sunt cele mai rapide.Stiu ei ce stiu si daca aia nu au probat fete si lemne...!??
Ma Long..(Tenergy 05).., Jhang Jike(tenergy 64)...,Ma Lin(Bryce Speed)...Wang Hao(Bryce Speed)...,Timo Boll(tenergy 05)...si toti pe BH...

..Poate ca sunt si fete mai rapide.., facute doar asa de dragul artei de diferite firme..., dar ca sa faci ce,cu ele?...poate sa ranesti adversarul sau sa spargi niste neoane...

Wang Hao joaca cu Sriver, cu alt burete (de Bryce Speed se pare). Deci nu e chiar Bryce Speed, dar pe-aproape. :)

Subiecte similare

Back
Sus