cea mai spinoas? fața

Din ce am jucat eu..

DHS H3 provincial (cu asta joc)
DHS TG2 Skyline

De unde ai cumparat H3 provincial ? Eu am comandat de pe ttnpp si era contrafacuta ... dupa vreo 6 ore de joc devenise ca fetele de la paletele hobby. Chiar primele dati cand am jucat cu ea avea mult mai putin spin decat varianta comerciala si ceva mai multa viteza(mai putin tacky)
Multumesc!

Cu ce lemn ai combinat DHS H3 provincial?

TB ZLC Limited Edition
De unde ai cumparat H3 provincial ? Eu am comandat de pe ttnpp si era contrafacuta ... dupa vreo 6 ore de joc devenise ca fetele de la paletele hobby. Chiar primele dati cand am jucat cu ea avea mult mai putin spin decat varianta comerciala si ceva mai multa viteza(mai putin tacky)
Multumesc!

Am probat de la Dl Tigau Laurentiu, cu dansul trebuie sa vorbesti daca doresti una.
Acum joc cu Tuttle Beijing II cu booster, varianta competitionala.

Cea mai spinoasa : DHS Skyline 2 Neo
Nu neaparat usor de jucat cu ea insa.
Personal prefer gama :
Tuttle Beijing II - Haifu Whale 2 - Tibhar Grip-S

Tenergy 05 2.1 de departe, cei drept mai pretentioasa si greu de jucat cu ea. Odata invatata, arma letala.

cea mai "spinoasa" fata este BANCO SPONGE X-PLORE VII si poate fi achizitionata la jumatate de pret fata de tenergy...
pentru detalii nu ezitati sa ma contactati...

Are un spin bun, insa nu se poate inscrie in cursa celor mai spinoase decat daca lista e destul de lunga :)

vega europe e printre cele mai "spinoase" intr-o lista de 6-7 fete! Cine a jucat cu ele, cu tenergy, cu hurricane, cu baracuda, cu razka etc. cam stie despre ce este vorba!

sa nu intelegi! hurricane este fata chinezeasca! Unii ar spune ca e cea mai buna fata chinezeasca facuta vreodata! Am inceput cu fete chinezesti; hurricane 2, hurricane 3, geospin tacky, dhs dipper. Bine, tot ce spun eu este subiectiv, poate altora li se par alte fete mai ''spinoase"!

Back
Sus