suirad
cadet
Re: ceva tenis de prin moscova
Daca participa ma lin restul se bateau pt locul doi!!!!dar e bine pt europa BRAVO SAMSONOV
Daca participa ma lin restul se bateau pt locul doi!!!!dar e bine pt europa BRAVO SAMSONOV
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
suirad!SAMSNOV JOACA CU TIBHAR SAMSONOV ALFA SPECIAL SI FETE TIBHAR SPEEDY SPINbotezatucezar a spus:Ce lemn si fețe are Samsonov ? Pare o paleta f subtire
Eu cred ca sunteti gresit informat. In primul rand aceasta competitie se numeste "Cupa mondiala" nicidecum Campinatul mondial si este o competitie de nivel secund. Cei enumerati au castigat in trecut si doar recompensa financiara i-ar mai fi putut motiva(se pare ca nu a fost cazul).Dado.daniel a spus:Pacat ca aceasta victorie e umbrita de neparticiparea dubioasa a lui Ma Lin si Wan Hao, care desi nu sunt accidentati au declinat invitatia pe motiv ca anul a fost greu si ca sunt obositi. :shock: :lol: Sa fim seriosi cine nu vrea sa castige titlul mondial desi mai are altele la activ? E o performanata de atins chiar si pentru cei doi! Politica frate!Bogdy a spus:Victorieee, Europaaaa!!! Bravo, Samsonov!!! In sfarsit!!! Un binemeritat titlu. Valoarea baneasca a premiului e cam mica, totusi...45.000 USD...
Eu vad asa lucrurile: a fost un aranjament la nivelul federatiei chineze, in sensul ca: drept recompensa ca pe Ma Long nici nu l-au convocat la jocurile olimpice de la Beijing, in schimb l-au preferat pe Wan Liqin, care ar fi fost la ultima lui participare la Jocuri(din cauza varstei), i-au promis ca la mondiale vor lasa culoar liber prin neparticiparea locurilor 1 si 3 mondial, care ar fi putut pune serioase probleme lui Ma Long. Numai ca socoteala din targ nu a fost aceeasi cu cea de acasa, si Samsonov i-a stricat planul lui Ma Long si al chinezilor! :lol: :lol: :lol: :lol: Si ca sa-mi intareasca si mai mult ideea, pe cine au trimis totusi chinezii(ca sa nu se zica ca China nu a avut decat un om)? Pe nr. 6 al echipei care se stia ca nu-l va putea bate nicicand pe Ma Long! Rusine la federatia chineza care face astfel de lucruri! Sau poate ma insel eu!!! :lol: :lol: :lol:
Chiar credeti ca joaca cu aceasta combinatie odata cu noile reguli?suirad a spus:suirad!SAMSNOV JOACA CU TIBHAR SAMSONOV ALFA SPECIAL SI FETE TIBHAR SPEEDY SPINbotezatucezar a spus:Ce lemn si fețe are Samsonov ? Pare o paleta f subtire
Recomand si eu acest meci!!! E bestialcata_60 a spus:Unul din cele mai frumoase meciuri ale competitiei a fost,fara indoiala ,Kreanga-Joo S H din calificari.Il puteti urmari pe ITV, http://www.ittf.com
iar lemnul nu e Stratus Carbon , doar praselele :lol:Cipi a spus:Se pare ca pe FH are o fata noua Grip-S de la TIBHAR.
Tin sa nu va dau dreptate chiar el a dat un interviu dupa ce a castigat cupa mondiala in care zicea ca a renuntat la lemnul vechi de 15 ani in favoarea unui lemn Tibhar Stratus.cata_60 a spus:Desi pare paradoxal,Samsonov joaca cu un lemn Mazunov de aprox 15 ani.Cel putin asa spune el pe un forum de tenis bielorus.info am preluat-o de pe tabletennisforum,nu sariti in sus![]()