ceva tenis de prin moscova

Re: ceva tenis de prin moscova

Daca participa ma lin restul se bateau pt locul doi!!!!dar e bine pt europa BRAVO SAMSONOV

Dado.daniel a spus:
Bogdy a spus:
Victorieee, Europaaaa!!! Bravo, Samsonov!!! In sfarsit!!! Un binemeritat titlu. Valoarea baneasca a premiului e cam mica, totusi...45.000 USD...
Pacat ca aceasta victorie e umbrita de neparticiparea dubioasa a lui Ma Lin si Wan Hao, care desi nu sunt accidentati au declinat invitatia pe motiv ca anul a fost greu si ca sunt obositi. :shock: :lol: Sa fim seriosi cine nu vrea sa castige titlul mondial desi mai are altele la activ? E o performanata de atins chiar si pentru cei doi! Politica frate!
Eu vad asa lucrurile: a fost un aranjament la nivelul federatiei chineze, in sensul ca: drept recompensa ca pe Ma Long nici nu l-au convocat la jocurile olimpice de la Beijing, in schimb l-au preferat pe Wan Liqin, care ar fi fost la ultima lui participare la Jocuri(din cauza varstei), i-au promis ca la mondiale vor lasa culoar liber prin neparticiparea locurilor 1 si 3 mondial, care ar fi putut pune serioase probleme lui Ma Long. Numai ca socoteala din targ nu a fost aceeasi cu cea de acasa, si Samsonov i-a stricat planul lui Ma Long si al chinezilor! :lol: :lol: :lol: :lol: Si ca sa-mi intareasca si mai mult ideea, pe cine au trimis totusi chinezii(ca sa nu se zica ca China nu a avut decat un om)? Pe nr. 6 al echipei care se stia ca nu-l va putea bate nicicand pe Ma Long! Rusine la federatia chineza care face astfel de lucruri! Sau poate ma insel eu!!! :lol: :lol: :lol:
Eu cred ca sunteti gresit informat. In primul rand aceasta competitie se numeste "Cupa mondiala" nicidecum Campinatul mondial si este o competitie de nivel secund. Cei enumerati au castigat in trecut si doar recompensa financiara i-ar mai fi putut motiva(se pare ca nu a fost cazul).

suirad a spus:
botezatucezar a spus:
Ce lemn si fețe are Samsonov ? Pare o paleta f subtire
suirad!SAMSNOV JOACA CU TIBHAR SAMSONOV ALFA SPECIAL SI FETE TIBHAR SPEEDY SPIN
Chiar credeti ca joaca cu aceasta combinatie odata cu noile reguli?
Poza de mai sus este facuta recent si probabil cu acea combinatie joaca...

Unul din cele mai frumoase meciuri ale competitiei a fost,fara indoiala ,Kreanga-Joo S H din calificari.Il puteti urmari pe ITV, http://www.ittf.com

Se pare ca pe FH are o fata noua Grip-S de la TIBHAR.

Desi pare paradoxal,Samsonov joaca cu un lemn Mazunov de aprox 15 ani.Cel putin asa spune el pe un forum de tenis bielorus.info am preluat-o de pe tabletennisforum,nu sariti in sus:)

cata_60 a spus:
Desi pare paradoxal,Samsonov joaca cu un lemn Mazunov de aprox 15 ani.Cel putin asa spune el pe un forum de tenis bielorus.info am preluat-o de pe tabletennisforum,nu sariti in sus:)
Tin sa nu va dau dreptate chiar el a dat un interviu dupa ce a castigat cupa mondiala in care zicea ca a renuntat la lemnul vechi de 15 ani in favoarea unui lemn Tibhar Stratus.
Aveti aici linkul cu interviul: http://kp.by/daily/24381/561606/
Traducerea:
Some Q&A
Q: You have changed your blade...
A: Yes, now I play with Tibhar Samsonov Stratus
Q: Also you have had some troubles with rubbers...
A: I have spent the entire year trying various rubbers. Also I had some problems because of the uneven surface of my old blade. I had to abandon it after I have played with it for 15 years!
Q: How do you manage to stay in the elite for so long?
A: Well, I lead a very healthy life, my family supports me. I still have ambitions - I really want to get a medal at the Olympics or at the Worlds. Also table tennis is such an interesting sport - it's never boring.
Q: Can you compare Samsonov-1999 when you won your first World Cup with Samsonov-2009?
A: Hard to say. So much has changed in table tennis, some things to the worse like the size of the balls. You have to play more aggressively, physically now. Physical fitness is so much more important now.
Q: What do you dislike most in your physical preparation?
A: Working on your stamina via speed practice.
Q: Still you are in great shape. And you beat kids 10 years younger than you are. For how long you plan to stay at this level?
A: After I have won (World Cup) I said to myself I can do it for a few years more.
Informatiile le iau de pe mytabletennis.net puteti gasi acolo mai multe legat de lemnul si fetele lui.

Back
Sus