Champions League

Merci!

A jucat Adi Crisan?

Nu a jucat din pacate, comentatorul a zis ca ar fi bolnav de gripa ... a jucat pe pozitia 2 Drinkhall care nu a avut ce sa ii faca lui Boll ...

Ce mi s-a parut interesant e ca spectatorii erau destul de dezamagiti ca nu a venit Adi... cred ca meciurile sale foarte bune impotriva lui Boll au starnit interesul fanilor Borussiei :)

Ultima editare:
Chartres - Dusseldorf 3-1

Timo Boll a luat o bataie strasnica de la Gao Ning cu 0-3

Astazi de la ora 19 (ora Germaniei) e returul Borussia D?sseldorf - Chartres. S?ss a anuntat acum cateva zile ca trebuie sa repete operatia la genunchi si asa ca va sta pana la sfarsitul anului sa se recupereze. Asadar, Borussia misiune imposibila impotriva lui Chartres cu Ricardo Walther nr 3 :), si au nevoie de un 3-0, deoarece au strans doar 5 seturi in infrangerea din Franta. Eu zic ca Boll isi ia revansa si cu Gao Ning (cum l-a "demolat" acum cateva zile si pe Steffen Mengel), dar 3-0 nu cred ca pot scoate.
E cineva intamplator prin zona K?ln-D?sseldorf-Duisburg si vrea sa vina la meci? Ofer un bilet cadou la peluza :D

Pentru informare coredcta: Au castigat meciul cu 3-1 cei de la Chartres (punctul victoriei fiind realizat in meciul 3 de Alexei Smirnov 3-0 cu Gerell, dupa care, Ovtcharov si-a permis sa piarda in meciul 4 cu 0-3 la Gao Ning), dar finala a fost castigata de Orenburg (probabil castigasera meciul tur cu 3-0, asa se explica ...). Festivitatea de premiere a fost super.

Pentru informare coredcta: Au castigat meciul cu 3-1 cei de la Chartres (punctul victoriei fiind realizat in meciul 3 de Alexei Smirnov 3-0 cu Gerell, dupa care, Ovtcharov si-a permis sa piarda in meciul 4 cu 0-3 la Gao Ning), dar finala a fost castigata de Orenburg (probabil castigasera meciul tur cu 3-0, asa se explica ...). Festivitatea de premiere a fost super.
Asa este Orenburg a pierdut returul dar a castigat finala...

Pentru informare si mai corecta :) Ovtcharov nu si-a permis chiar deloc sa piarda cu 3-0 la Gao Ning, finala a fost atat de dramatica incat Orenburg a castigat nu la numarul de seturi, ci la nr de puncte (deci a fost egal la seturi dupa tur-retur, si s-a ajuns la numarat punctele :) ). Cand meciul Ovtcharov-Gao Ning a ajuns in setul 3, la dupa 2-0 la seturi pt Gao Ning, Ovtcharov avea nevoie sa castige in cel de-al treilea set 4 puncte. La un moment dat era scorul 7-2 pentru Gao Ning, atunci sigur nu era relaxat Ovtcharov :) . Norocul celor de la Orenburg ca s-a trezit putin si a pierdut "doar" cu 11-6 parca. A fost o finala cel putin bizara, cu Orenburg care au castigat in genunchi Champions League impotriva lui Chartres.

Mersi. Nu am avut timp sa ma uit pe meciul tur, sa vad exact situatia, doar am intuit-o. Mersi pentru corectie. Era necesara.O sa revad, cand am timp, ambele meciuri (tururi), la fel si meciul lui Ovtchy.

Victorie mare pentru Fenerbahce 3-2,Eliza Samara aduce punctul victoriei invingand-o pe Pesotska cu scorul de 3-2 dupa un meci spectaculos,mai ales ultimul set.

Back
Sus