AmaTur: Turneu A+ Cheile Grădiștei, jud. Brașov, 7-8 august 2021

Salut Gelu ,Alex având în vedere valoarea jucătorilor prezenți la un A plus ,ar fi interesant și turneul de dublu ,nu știm când vom putea aduce at?ția jucatori buni la un loc,aproape fiecare dintre noi vine cu cazare asa ca câteva ore de tenis în plus nu strica nimănui.Mersi ,concurs reușit sa aveți(avem) și un final de saptamana relaxant.

Imi doresc, incerc, nu promit, vedem atunci. In functie de oră si binențeles de disponibilitatea admin sală...

Știu ce am de făcut! Cititi anunțul, le dau wild card, sunt cei care au fost inscrisi la dublu si au plătit cazarea.
Costică nu pot să stiu nr de locuri, stiu că am acum 5 pe masă si fac 6/masă in functie de evoluție Covid . Știu , numai unii ne vaccinăm, ceilalti se g�ndesc numai la ei, �n schimb vor libertate. Vedem peste puțin timp ce se �nt�mplă. Tu, Costică, nu cred că ai probleme cu 211 cls.
O zi bună!
Mulțumim frumos Gelu! Ne bucuram foarte mult ca vom participa, chiar daca nu in echipa. Este foarte bine la simplu si vom încerca sa fim niște concurenți demni de luat in seamă!

Trimis de pe al meu LYA-L29 folosind Tapatalk

Se înscrie din Agnita Toader George
Toader George Open
Toader valentin din Agnita la open

Back
Sus