China Open 22 Aug 2012 - 26 Aug 2012, Suzhou

Se prea poate.
Observ ca si pe tabloul principal la fem apar doar LIU Shiwen CHN si FENG Tianwei SIN capi de serie.
Nu se regasesc vedetele CHN Ding, Li XX si multe altele trecute in tabelul de inscriere.

Sunt cu gri in tabelul de inscriere, adica "cancelled", conform legendei.

Samsonov BLR - Persson SWE = 4-1 Tresarire de orgoliu a suedezului in setul 3 cand conducea la un moment dat cu 8-2. Foc de paie...In rest, un Samsonov...metronom. A fost primul meci la masc.
La fem. PARTYKA Natalia POL - LEE I-Chen TPE = 4-2
- - - Actualizat - - -
Alte rezultate de azi :
OVTCHAROV Dimitrij GER -TOKIYOSHI Yuichi JPN = 4-0
BOLL Timo GER -JIN Takuya JPN = 4-0
XU Xin CHN - CHO Eonrae KOR = 4-1
KIM Minseok KOR - CHEN Weixing AUT = 4-0
- - - Actualizat - - -
la fem :
YU Kwok See HKG - FENG Tianwei SIN = 0-4
LIU Shiwen CHN - HWANG Jina KOR = 4-1
ZHOU Yihan SIN - LI Xiaodan CHN = 2-4
- - - Actualizat - - -
LI Hu SIN - MA Lin CHN = 2-4
CHEN Qi CHN -JUNG Youngsik KOR = 4-1
GARDOS Robert AUT -YANG Zi SIN = 4-1
SEO Hyundeok KOR - YOSHIMURA Maharu JPN = 4-2
WANG Liqin CHN - HUANG Sheng-Sheng TPE = 4-2
- - - Actualizat - - -
CHEN Chien-An TPE - GAO Ning SIN = 4-2 !!!
Au inceput si meciurile de dublu.
De la 10:00 meciuri la U21 iar de la 14:30 meciurile de simplu fem. pe tabloul principal 16.

meciuri interesante la orele 16.00 ora Romaniei:
FANG Bo CHN - OVTCHAROV Dimitrij GER
HAO Shuai CHN - BOLL Timo GER

http://www.ittf.com/ittv/
Am o nelamurire:la meciul dintre japonezul Ueda Jin si americanul Green Wally,la min 11:23 Wally serveste,iar arbitrul striga FOUL,si da punctul japonezului.
Aveti idee de ce?m-am uitat de mai multe ori,nu acopera mingea,serveste din spatele mesei,nu am inteles motivul

http://www.ittf.com/ittv/
Am o nelamurire:la meciul dintre japonezul Ueda Jin si americanul Green Wally,la min 11:23 Wally serveste,iar arbitrul striga FOUL,si da punctul japonezului.
Aveti idee de ce?m-am uitat de mai multe ori,nu acopera mingea,serveste din spatele mesei,nu am inteles motivul
Hai ca-ti raspund eu george...din cate stiu eu in regulament e precizat faptul ca atunci cand servesti, cand arunci mingea in aer traiectoria ei trebuie sa fie dreapta, perpendiculara pe masa. Sunt multi jucatori care atunci cand servesc arunca mingea spre corpu lor insa nu intotdeauna li se ia punctul, depinde si cat de mult o arunca spre ei.
Aici se vede clar ca americanul cam exagereaza, uita-te sa vezi cum arunca mingea spre el in interior...

Multumesc pentru lamurire,da acum am vazut,si-a recunoscut greseala,aratand spre cap,ca trebuia sa arunce mingea in sus,iar a2a serva a executat-o corect,chiar daca a fost OUT

Meciurile de azi:
LIU Shiwen CHN - SHEN Yanfei ESP = 4-0
8:50 FAN Ying CHN - CHEN Meng CHN
9:40 XU Xin CHN - HAO Shuai CHN
10:30 WANG Liqin CHN - MA Lin CHN
14:00 CHEN Meng CHN/ZHU Yuling CHN - LI Xiaodan CHN/ZHAO Yan CHN
14:50 CHEN Qi CH/MA Lin CHN - WANG Liqin CHN/XU Xin CHN
FINALELE:
fem 15:40
masc 16:30
- - - Actualizat - - -
FAN Ying CHN - CHEN Meng CHN = 0-4
- - - Actualizat - - -
XU Xin CHN - HAO Shuai CHN = 2-4 !!!
Excelent meci.Fantastic acest tanar Hao (20 ani). Sa fie oare viitorul...Priviti si ultima minge.Parca am mai vazut asta undeva, de curand, la o alta infrangere a unui mare jucator...

WANG Liqin CHN - MA Lin CHN = 4-3 Fantastic meci intre ..campionii veterani (numiti "gladiatori ai acestui sport" de catre comentator). Ma revine spectaculos de la 0-3, dar Wang se mobilizeaza exemplar in setul final si castiga la 3.

Finalele incep pe la ora 13.00 dublu feminin, dublu masculin, simplu feminin si pe la 15.30 daca nu se mai decaleaza simplu masculin.

Back
Sus