Chinezoaice naturalizate

chinezi...orez integrat

chinezi...orez integrat

tenisul de masa pare ca renaste la noi,insa nu e atat de mediatizat incat sa se produca o explozie egala cu performanta....moare gimnastica si de ce?ganditi-va daca s-ar castiga ca la tenis de camp....ce ar fi?....si e un sport atat de frumos .....doamne

Domnule Ionescu,este foarte adevarat ceea ce spuneti Ovidiu este unul dintre putinii baieti care meritau sa fie luati in seama,dar adevarul este mult mai crud,multi sportivi aleg drumul strainatatii nu doar pentru bani ci datorita faptului ca daca nu esti reprezentantul unui club mare nu existi sau chiar daca esti legitimat la unul din aceste cluburi si nu depui cotizatia necesara ramai carne de tun,diferenta dintre Ovidiu si primul junior al tarii este enorma,dar ganditiva ce se intampla cu altii care nu au avut ocazia sa fie impresariati de Beatrice Romanescu,totul poate fi exemplificat cu o fraza a DOAMNEI ANGELICA ROZEANU,care spunea cu putin timp inainte de moarte,am ramas uimita sa vad in conducerea federatiei oameni din cauza carora am plecat din tara dar si mai uimita ca mentalitatea a ramas aceasi la cei care conduc destinele acestui sport

Oful D-lui Costel Ionescu ilustreaza cat se poate de bine un adevar crud. Generatii de copii talentati si muncitori care se zbat sa razbata, antagonic fata de "creierele" de la federatie care si-au lungit neuronii pana in China.
Eu contiunui sa cred ca principalele doua cauze ale acestei situatii paradoxale sunt:
1. Lipsa de bani la federatie datorata incasarilor infime din spectacolul oferit de acest minunat sport, aceasta situatie derivand din...
2. Lipsa de creiere care gandesc economic la federatie si care nu stiu cum sa faca (sau nu vor) sa atraga fonduri si sa popularizeze turneele pentru a nu mai astepta tot timpul la mila MTS.

Inteleg f bine supararea D-lui Ionescu dar vreau sa-i spun ca la URS e bine sa-i tragi la cap... Site-ul nostru de amatori este o comunitate restransa si nu cred ca este citit de ministrul sporturilor desi nu ar strica.

VISCO a spus:
Oful D-lui Costel Ionescu ilustreaza cat se poate de bine un adevar crud. Generatii de copii talentati si muncitori care se zbat sa razbata, antagonic fata de "creierele" de la federatie care si-au lungit neuronii pana in China.
Eu contiunui sa cred ca principalele doua cauze ale acestei situatii paradoxale sunt:
1. Lipsa de bani la federatie datorata incasarilor infime din spectacolul oferit de acest minunat sport, aceasta situatie derivand din...
2. Lipsa de creiere care gandesc economic la federatie si care nu stiu cum sa faca (sau nu vor) sa atraga fonduri si sa popularizeze turneele pentru a nu mai astepta tot timpul la mila MTS.
Inteleg f bine supararea D-lui Ionescu dar vreau sa-i spun ca la URS e bine sa-i tragi la cap... Site-ul nostru de amatori este o comunitate restransa si nu cred ca este citit de ministrul sporturilor desi nu ar strica.

La Agentia Nationala de Sport se cunoaste situatia sportiva a fiului meu , Ovidiu Ionescu . In data de 13.06.2007 ( cu aproape o luna inainte de inceperea Campionatelor Europene de la Bratislava ) am fost in audienta la dl ministru OCTAVIAN BELLU . Speram intro clarificare definitiva a acestui " caz" care cred ca este UNIC in istoria tenisului de masa romanesc ! Si spun acest lucru pentru ca de doi ani de zile citim articolele din VECHIUL Regulament de transferari internationale ( 11 si 13 ) cit si din NOUL Regulament aprobat in februarie 2007 ( 8 ) si este incredibil cum aceste articole , favorabile lui Ovidiu , sint incalcate in mod abuziv ! Speram ca , indiferent ce hotarire se va lua , dl . Cristinel Romanescu sa nu mai semneze niciodata o hirtie oficiala a FRTM in care apare formularea " ... PENTRU MOMENT nu poate fi inscris in competitiile internationale" . Acum este vorba de cariera de jucator a lui Ovidiu , dar in viitor poate fi vorba si de alti sportivi . Este vorba despre niste copii care vor sa faca performanta in tenisul de masa ( deci si pentru FRTM ) si trebuie tratati cu mai mult respect , domnule presedinte ...

Back
Sus