CLUJ-NAPOCA: În fiecare Duminică (ora 17:00) - Turneu LAMONT

Daca majoritatea respinge varianta cu 2 mese poti face o alta schema pentru retur, astfel incat cei ce au jucat primul meci la cotetz sa aiba alta masa la retur. Va fi dificil sa-ti iasa numar egal de meciuri la fiecare masa pentru toti jucatorii, cum e acum, iar eu nu am timp sa generez algoritmul.

Poate te ajuta Razvan, care e tare la mate si Excel-uri.
S-a încercat și așa, dar nu iese echitabil nici cum!
Pt. turneul de 8 cred cel mai ok e cu tragere la sorți , pt. 5,6 vom vedea la fața locului, cum dorește majoritatea!

Poti face sa iasa echitabil, dar cu efort mare...
Ma platiti sa rezolv eu? :-)

S-a încercat și așa, dar nu iese echitabil nici cum!
Pt. turneul de 8 cred cel mai ok e cu tragere la sorți , pt. 5,6 vom vedea la fața locului, cum dorește majoritatea!

Nu cred că miza este așa de mare! Mai bine bem o bere împreună🎂cu toții 🍻de banii ăia!😁🤑👨‍💻👍🍾🍺🍻🍻🍻🍾

Datorită faptului că am rămas doar 3 participanți, în urma consultărilor(cu Mihai) , s-a luat decizia de a nu mai ține turneul azi!
Vă doresc o dumincă plăcută în continuare!

Următoarele 4 turnee voi fi plecat din localitate cu serviciul, prin urmare nu voi putea să mă ocup de organizare. Rog pe cei interesați, să ia legătura cu d-ul Liviu Roșoga, iar în cazul în care nici el nu poate organiza, cu d-ul Tudor Bădescu!
Vă mulțumesc pt. înțelegere și vă doresc turnee cât mai reușite!
Have Fun!🏓🏅🏓🏅🏓🏅

Back
Sus