Salut Liviu,
Nu mai sugera razmerita, te rog
Nu stiu ce lista a vazut Razvan, ca pe cea postata de mine aparea Valentin. Poate nu si-o fi dat clear cache la web browser si i-a aparut una mai veche.
Regret situatia aparuta, dar prioritatea la inscrieri pentru primele 7 pozitii de titulari o da clasamentul, in vreme ce ultimul loc si-l poate revendica un jucator valoros mai mult sau mai putin nou.
Razvan nu are prioritate in fata lui Valentin si a lui Dorin. Dorin nu e nou in turneu, iar nivelul lui este peste a lui Razvan. Vei vedea azi.
Razvan s-a retras miercurea trecuta in ultima clipa, iar Valentin l-a inlocuit si a obtinut scor mai bun decat el. Nu e vina mea ca s-a retras si nici ca n-a obtinut medie mai buna. Valentin se inscrisese de miercuri pentru turneul de azi si l-am pus pe lista joi, fara a-l sterge ulterior, pentru ca nu se retrasese. Punctajul lui e peste al lui Razvan.
Cand se vor inscrie doar jucatori de nivel cel putin mediu n-o sa accept nou veniti, chiar daca au mai participat la turneu in trecut. Aplic aceasta regula doar cand consider ca e utila/necesara o crestere a valorii competitiei. Cu cat e mai mare numarul jucatorilor valorosi din fiecare turneu, cu atat va deveni el mai atractiv.
Obiectivul meu e sa-l mentin in viata pe termen nedefinit, iar pentru asta e obligatoriu sa-i pastrez nivelul cat de sus are sens.
Nici macar ocuparea constanta a locurilor 5 la 7 nu va mai garanta includerea pe lista titularilor. Valoarea turneului a crescut mult in ultimele saptamani, iar clasamentul va fi tot mai strans. Suntem deja 10 jucatori cu media de peste 10.
Pe cine voi trece rezerva cand ne inscriem toti 10? Asta e dilema mea...
Pe deseara.
Normal jucătorii noi trebuie sa aștepte , dar ca sa fii mai sigur ca prinzi loc Razvan ,trebuie sa fii in primii 8 clasăti,altfel mai Bn nu te înscrii , tu ai prioritate in fata lui Valentin și a lui Dorin , Vino azi la sala și lămurește ca așa nu faci nimic
Sent from my iPhone using Tapatalk