CLUJ-NAPOCA: În fiecare Miercuri (ora 18:00) - Turneu LAMONT

Este un loc liber pe deseara (19 Dec). Vrea cineva sa participe?
Daca da, su ma anunte telefonic (0743-217957).

Am actualzat clasamentul si lista inscrisilor pentru 12 Decembrie.
Le gasiti aici.

Daca e deschisa sala in 26 Decembrie si 2 Ianuarie sunt amatori? Il sun astazi pe Petru si revin.

O zi placuta.
Tudor

Putem tine turneul atat in 26 Decembrie cat si in 2 Ianuarie, daca ne strangem destui.
Rog amatorii sa se inscrie cat de repede.

Avem deja 7 inscrieri pentru 26 Decembrie, dintre care 3 cu semn de intrebare deocamdata.
Am primit si o propunere de a incepe mai devreme decat de obicei (la 15-16). Daca ne strangem destui majoritatea va decide ora.

Ultima editare:
ORA INCEPERII TURNEULUI din 26 Decembrie.

Va rog pe toti cei ce intrati pe forum pana-n 26 sa mentionati daca vreti sa incepem turneul cu 1-2 ore mai devreme decat de obicei.
Daca da, mentionati daca preferati ora 17 sau ora 18.

Craciun Fericit!

Urmatorul turneu va avea loc Vineri, 4 Ianuarie, incepand cu ora 17, dupa care vom reintra in normalitate (miercuri, de la ora 19).

Gasiti pe site lista inscrisilor si clasamentul final pe decembrie si 2018.

Intrucat nu ne permite timpul sa ne ocupam de premieri, iar mingile de 3 stele propuse de noi nu au fost bine primite de participanti, vom returna banii stransi pentru materiale/premieri.

Sunt 2 greseli pe lista de concurs. Adi are 7 victorii nu 6 si e pe locul 2. Iar ultimul nostru meci a fost 2-1 nu 2-0.(nu afecteaza clasamentul)

Returnare fonduri premiere Noiembrie-Decembrie 2018.

Am decis sa returnam incepand cu turneul din 4 Ianuarie 2019 banii stransi in perioada Nov-Dec 2018. Suma returnata va fi proportionala cu numarul participarilor la turneele cu 8 participanti (3 lei * numarul de participari). Au fost 6 turnee cu 8 participanti si 2 cu 6 participanti. La cele cu 6 nu au ramas bani, in vreme ce la cele cu 3 ne-au ramas 20 de lei pe turneu.

Va rog sa aveti pregatiti bani cat mai marunti (hartii de 10, de 5 si de 1 leu).

Sumele ce va revin le gasiti pe site.
Incepand de acum nu mai strangem bani pentru premieri. Laurii pentru castigatori vor fi felicitarile noastre si clasamentul afisat pe site.

Reamintesc datele si orele de incepere pentru urmatoarele 2 turnee:

• 4 Ianuarie (Vineri), ora 17
  • 9 Ianuarie (Miercuri), ora 19 (dupa care vom continua tot miercuri de la 19, pana la urmatoarele sarbatori care ne vor scoate din rutina).

La Multi Ani!

E posibil sa anulez turneul de Vineri datorita complicatiilor aparute.
Gianni lucreaza maine pana la ora 20 si trebuie luata cheia de la el (la Carrefour-ul din Polus) si lasata in grija lui Feri la sala la ora 20.

Lista participantilor s-a subtiat si ea. Zoli nu vine daca nu merg eu si e putin probabil sa-mi treaca gripa pana maine. D-nul Simpetrean s-a retras si el. Radu Loneanu trebui sunat inainte pentru confirmare (o fac eu).
Au ramas 6 inscrisi, din care unul e incert.

Ora inceperii e acum 18, ca sa nu trebuaisca sa-l astepte pe Feri cel ce ia cheia.

Poate unul din voi sa ia cheia de la Gianni?

Se tine turneul de Vineri si incepe la ora 18.

ATENTIE: tariful de participare e 15 lei incepand de acum. Pentru urmatoarele turnee incerc sa obtin o reducere, dar pe maine nu am cum.

O seara placuta.
Tudor

Am negociat tariful cu Petru si ramane ca la finele fiecarui turneu sa lasam la sala
  • 80 de lei cand nu participa Iosif Fodor
  • 70 de lei cand participa Iosif

Asta inseamna ca fiecare din noi va da intre 10 si 14 lei, in functie de numarul participantilor si prezenta lui Iosif. Cel mai mult vom avea de platit cand vom fi doar 6.

Nu vom mai strange bani pentru premieri, iar cei adunati pana acum ii voi returna cu proxima ocazie. Azi nu pot din motive de sanatate.

Back
Sus