CLUJ-NAPOCA: În fiecare Miercuri (ora 18:00) - Turneu LAMONT

Salut,observ ca iar s-a tinut cont de regulament;
e prea mult deja....ma retrag si eu de la acest turneu .
Toate cele bune.Sarbatori fericite!

A tu te referi ca erai pe lista și nu ai fost chemat,m am prins acuma

Sent from my iPhone using Tapatalk

Am fost sunat de 2 ori ,odata ca s-ar putea sa am loc,dupa care ca nu am loc;am confirmat de ambele dati ca as putea veni....e ok aia e...dar deja se repeta toate de la cazul cu Vali ,dupa care am asistat cand Dorin nu a venit si noroc ca era George acolo sa lipeasca paleta si a participat...si altele,ca sa nu mai zic de depunctari.

Salut,

Sa stii ca nici mie nu mi-a picat bine ce s-a intamplat.

Vadim si-a scrantit glezna in drum spre sala si am aflat abia cand am ajuns acolo.
Horatiu a venit sa vada care e nivelul si am profitat de prezenta lui pentru a umple golul.

A fost ghinion si nicidecum ceva premeditat.

Sarbatori Fericite!
Tudor

Salut,observ ca iar s-a tinut cont de regulament;
e prea mult deja....ma retrag si eu de la acest turneu .
Toate cele bune.Sarbatori fericite!

Ultima editare:
Variante posibile pentru turneu in saptamanile urmatoare:

• 26 sau 27 Dec de la ora 11
  • 2 Ian de la ora 11.

Daca puteti veni spuneti-mi va rog care din variante va surad(e).

Am retinut sala pentru Vineri, 27 Dec, intre 11 si 13.
Momentan suntem urmatorii 7 pe lista:

1. Dorin
  2. Ovidiu
  3. Liviu
  4. Bogdan (Andrei) Sava
  5. Tudor
  6. Iosif Fodor
  7. Tudor Badescu
  8. Sandor Solyom

Rezerve:
1. Razvan Puscas.

O actualizez si pe site si mai dau telefoane pentru a creste numarul participantilor.

Tudor Badescu mi-a trimis SMS la ora 16:17
Sandor Solyom s-a inscris la 16:18 (sunt 2 ore in minus intre ora afisata in dreptul mesajului si cea reala conform testului rulat de mine).
Razvan s-a inscris la 16:23.

Intrucat nu am suficiente date pentru a ii ordona pe cei 3 dupa valoare, ii las pe lista in ordinea in care s-au inscris.

O zi placuta.
Tudor

Ultima editare:
Chiar daca nu am fost de mult mai am cateva puncte in clasament. In mod normal ar trebui sa tii cont de ele.

Cand am spus ca popularizez, s-au activat imediat cei de pe grup :)
d8afeacbbe704cb8b0c9444b89c54324.jpg

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Ma bucur ca te-ai inscris in sfarsit. Daca o faceai mai repede prindeai poate loc de titular acum...

Tin cont de punctele ce ti-au ramas, dar ele nu reprezinta singurul criteriu.
Nu uita te rog ca aproape de fiecare data se retrage cel putin un titular. E foarte improbabil deci sa nu prinzi loc, fiind prima rezerva.

Includ aici un extras din regulament:

PRIORITATEA LA INSCRIERE:
De Joi pana Marti la ora 18:00 se acorda prioritate conform valorii reale a participantilor, stabilite de organizator pe baza mediei punctelor obtinute in turneul Lamont in precedentele 10 saptamani, clasarii in Amatur si a evaluarii sale subiective.

Valoarea lui Tudor Badescu o cunoastem toti cu totii. Media punctelor sale e peste a ta.
Singurul care ramane in discutie e Sandor Solyom. Conform spuselor celor din turneul nostru care au jucat cu el, e un jucator foarte bun.
Neavand nicio modalitate obiectiva de a va compara nivelul, pot face departajarea doar in functie de ora la care v-ati inscris.

Sper sa ai noroc si sa ne vedem vinerea viitoare.

Chiar daca nu am fost de mult mai am cateva puncte in clasament. In mod normal ar trebui sa tii cont de ele.

NU te dezminti. De asta nici nu am mai venit. Cand vrei tu iei in seama punctele din clasament cand nu iti convine, gasesti scuze. Tudor si Sandor au 0 puncte. Daca vrei sa inviti pe unul inteleg,ca sa nu zici ca e turneu inchis. In schimb tu ii iei pe amandoi si spui ca s-au inscris mai repede. Ti-am sugerat de nenumarate ori sa se faca inscrierile pe baza primului venit. A refuzat ca sa "pastram valoare turneului" adica nu cumva sa prinda si "umpluturile" un loc in locul unui titular care se trezeste in ultima zi ca vrea sa vina. De data asta pe jumatate aplicam clasamentul iar in partea de jos primul venit. Chiar nu te simiti un pic cand faci aranjamentele astea? Daca maine se inscrie si Zoli sau poate sau poate vrea sa vina Paul ce reguli le aplici? Aplici un dublu standard la fiecare pas si ti se pare normal ca doar scopul scuza mijloacele.

Ovi imi pare rau ca nu o sa mai jucam.
Poti sa ma scoti din lista Tudor.

Back
Sus