Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
De ce nu mergi la lamond sau la bamboo?? Sau la fabrica de bereSalutare,
Oare are cineva ceva informatii de actualitate referitoare la salile de tenis de masă din Cluj sau cluburi unde s-ar putea antrena si persoane de 30+ ani pasionate de acest sport contra unei taxe anuale/lunare de membru sau ceva asemenator? (si aici nu ma refer la Leul sau la Baza Sportiva Gheorgheni sau orice alt bar de prin Cluj care are o masa de tenis luata de la Metro, acestea le stiu deja).
Fac acest apel pe ideea ca as dori sa ma antrenez mai mult de o data pe saptamana si mi-ar placea daca ar fi intr-un mediu mai profi ca sa zic asa. Am practicat acest sport cativa ani si la un club in orasul natal pe vremea cand eram mai prichindel, insa la Cluj sunt "vinitura"cum ar spune unii, asadar putin guidance ar ajuta.
Ceva sugestii, date de contact? Multumesc anticipat!![]()
Găsești la LAMOND sau la LeulSalut. Maine sunt in cluj si de la 10 la 15 as fi disponibil sa joc. Nivel: avansat. As gasi pe cineva la sala? Multumesc mult.
Trimis de pe al meu ALE-L21 folosind Tapatalk
Oare pot sa găsesc și eu un partener cu cine sa joc?