COLEGI SPARTAC CSS1 ANII 80

Re: COLEGI SPARTAC CSS1 ANII 80

mister chiru!!! tu observi cate GRESELI de ortografie faci ??? in astfel de conditii refuz sa vorbesc cu tine! o zi buna !

scuzoaiele mele DON PROFESOR de limba romana.
nu stiam ca predai lectii de limbi.....romana,araba,roma etc. :lol: :lol: :lol:
chiar mi-au dat lacrimile ca nu vrei sa vorbesti cu mine :lol: :lol:

n-ai observat ca OMU a intrat aici numai sa ne faca lectii de lb. si gramatica romana?!?mare scula,mare caracter.......ce dreaku sa vorbim despre tenis de masă cu profii de lb. romana?!?fiecare cu talentele lui..........

nu e de-al meu,minerii sunt oamenii care-si vad virful nasului ,nu ca cel de mai sus si de acum refuz sa mai dialoghez cu asfel de persoane ....si-a dat locatia la vrajeala.....

defensestyle a spus:
mister chiru!!! tu observi cate GRESELI de ortografie faci ??? in astfel de conditii refuz sa vorbesc cu tine! o zi buna !
Mama mama, ce bine ca nu mai vorbesti cu Chiru...Hai sa facem altfel: nu mai vorbi cu nimeni, ce zici de asta? Si cand o fi nevoie, te cautam noi, e bine asa?

bai eugene ai inebunit?
ce drak fratica am inceput sa punem la suflet comentariile
la toti ciurli-burli?

Ca tot vorbim de anii 80. Il stie cineva pe Gelu[nu-i stiu numele complet] care prin '89 era in echipa cu Cristian Dodean si era in top 10 in Romania?

Se poate sa vii cu intrebari din astea? Lasa lumea sa se certe! :lol:

Salutari poporului iubitor de topspin. Uite un forum care imi trezeste amintiri placute, din vremea cand eram mai tineri si dibaci in manuirea paletei. Costica arati tare prosper in obrajiori, departe de firavul inalt care cara paleta in sac din Mircea Voda colt cu Călărașilor. Poate poza de la avatar iti da un refresh desi s-a schimbat mult de atunci in sensul ca imi maschez pletele valvoi :wink: ; am intrat in sala din Marasesti cam in acelasi an cu tine, apoi dupa decesul d-lui Florentin ne-am mutat in Smardan, tu nu ai mai venit dupa o perioada iar noi cei ramasi am continuat cu d-nul Lazarescu sub sigla CSS1 pana la iesirea din juniorat. Acolo in sala aia mica am avut placerea sa-i intalnesc, sa joc si sa petrecem clipe impreuna cu Paul, George, Ernest, Edi, Georgica Vaduva si multi altii al caror nume momentan imi scapa. Am participat impreuna la competitii, turnee, au fost niste ani frumosi '85-'88. Dupa aceea fiecare si-a vazut de drumul sau in viatza. Acum cand scriu aceste randuri nu mai stiu nimic de ei, poate de vina fiind si distanta care ne separa, eu locuind in Canada. De jucat joc rar, de 3-4 ori pe an din cauza timpului liber redus spre zero, desi am multe cluburi in zona in care locuiesc cu jucatori foarte buni, majoritatea evident orezari. Am mai gadilat mingea intr-o comunitate romaneasca unde ne mai adunam din cand in cand, uite un link catre un concurs tinut acolo anul trecut http://campulromanesc.ca/tenis_20apr2008.html
Ma bucur ca am descoperit un astfel de forum care ne poate "reuni" fie si virtual.
Acuma ma streseaza cateva intrebari :
Ce se mai stie de d-nul Lazarescu ?
Paulica mai merge la peste ?
Ernest e tot asa urat sau si-a facut operatie ?
Ce club e in Voluntari ?
Daca eu joc cu stanga si Georgica V. cu dreapta cine castiga ?
Au gasit-o pe Elodia ?
Paulica asta e pentru tine, http://pescuit.danielpredoi.com/index.html iar daca vrei sa vezi si un concurs de crap intre romani, englezi si canadieni tinut pe St Lawrence acum 2 luni, am postat in pagina 2 si niste poze si un filmulet http://infopescar.tv/forum/pescuit-in-a ... 04-15.html
Pana la primirea unor vesti de la voi, sa auzim numai de bine
Dan Predoi

Salut Dane! fac pariu ca nu stii cine sunt dar,iti dau un indiciu,am fost impreuna cu Badila ,cu Ernest ,Dan Neagu pe nea Vivi Dumitrescu si am facut parteneriate grupa mare ,eu chiar fiind numit antrenor secund la un moment dat..........arati super ,numai ca parul te-a cam parasit...... :lol: :lol: sa ai Bafta si Noroc pe unde esti..........

chirule turnee numai organizezi????mi-e cam dor de tine :(

Dan Predoi a spus:
Salutari poporului iubitor de topspin. Uite un forum care imi trezeste amintiri placute, din vremea cand eram mai tineri si dibaci in manuirea paletei. Costica arati tare prosper in obrajiori, departe de firavul inalt care cara paleta in sac din Mircea Voda colt cu Călărașilor. Poate poza de la avatar iti da un refresh desi s-a schimbat mult de atunci in sensul ca imi maschez pletele valvoi :wink: ; am intrat in sala din Marasesti cam in acelasi an cu tine, apoi dupa decesul d-lui Florentin ne-am mutat in Smardan, tu nu ai mai venit dupa o perioada iar noi cei ramasi am continuat cu d-nul Lazarescu sub sigla CSS1 pana la iesirea din juniorat. Acolo in sala aia mica am avut placerea sa-i intalnesc, sa joc si sa petrecem clipe impreuna cu Paul, George, Ernest, Edi, Georgica Vaduva si multi altii al caror nume momentan imi scapa. Am participat impreuna la competitii, turnee, au fost niste ani frumosi '85-'88. Dupa aceea fiecare si-a vazut de drumul sau in viatza. Acum cand scriu aceste randuri nu mai stiu nimic de ei, poate de vina fiind si distanta care ne separa, eu locuind in Canada. De jucat joc rar, de 3-4 ori pe an din cauza timpului liber redus spre zero, desi am multe cluburi in zona in care locuiesc cu jucatori foarte buni, majoritatea evident orezari. Am mai gadilat mingea intr-o comunitate romaneasca unde ne mai adunam din cand in cand, uite un link catre un concurs tinut acolo anul trecut http://campulromanesc.ca/tenis_20apr2008.html
Ma bucur ca am descoperit un astfel de forum care ne poate "reuni" fie si virtual.
Acuma ma streseaza cateva intrebari :
Ce se mai stie de d-nul Lazarescu ?
Paulica mai merge la peste ?
Ernest e tot asa urat sau si-a facut operatie ?
Ce club e in Voluntari ?
Daca eu joc cu stanga si Georgica V. cu dreapta cine castiga ?
Au gasit-o pe Elodia ?
Paulica asta e pentru tine, http://pescuit.danielpredoi.com/index.html iar daca vrei sa vezi si un concurs de crap intre romani, englezi si canadieni tinut pe St Lawrence acum 2 luni, am postat in pagina 2 si niste poze si un filmulet http://infopescar.tv/forum/pescuit-in-a ... 04-15.html
Pana la primirea unor vesti de la voi, sa auzim numai de bine
Dan Predoi
Paulica mai nou danseaza......si o face chiar bine
http://www.youtube.com/watch?v=bpWvpUDZ13w

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Scoate-ti domne clipu ca-l vad si copiii si nu se mai duc la tenis de masă! :lol: :lol: :lol: :lol:

Nu imi dau seama din videoclip daca e Paul fiindca lumina se reflecta in obiectiv si nu i-am vazut fata clar, ceea ce ma uimeste e ca respectivul are un "airbag" respectabil deasupra chilotilor deci nu poate fi el, banuiesc ca secventele au fost filmate cu un mobil si nu au claritate prea mare prin urmare cu scuzele de rigoare pentru privirea mea uzata poate ma lamureste cineva : era cumva in camera acolo si Georgica Vaduva ?
Paule daca citesti aceste randuri da-mi te rog de veste.
(at)Lica,
da, imi amintesc de tine, ai fost o data prin '94 in sala din Smardan unde avea nea Dumitrescu grupa de fete. Ce mai stii de dansul ? Mister Calauz & Pagu mai respira :D ? Domnul Popescu Radu ce mai face ?
Toate cele bune si sa dati numai netzuri la set-ball
Pentru cei care nu au avut sansa sa-l vada live jucand, poate cel mai bun backhand din istorie
http://www.youtube.com/watch?v=PWaHSnrRBHo&

Dan Predoi a spus:
Nu imi dau seama din videoclip daca e Paul fiindca lumina se reflecta in obiectiv si nu i-am vazut fata clar, ceea ce ma uimeste e ca respectivul are un "airbag" respectabil deasupra chilotilor deci nu poate fi el, banuiesc ca secventele au fost filmate cu un mobil si nu au claritate prea mare prin urmare cu scuzele de rigoare pentru privirea mea uzata poate ma lamureste cineva : era cumva in camera acolo si Georgica Vaduva ?
Paule daca citesti aceste randuri da-mi te rog de veste.
(at)Lica,
da, imi amintesc de tine, ai fost o data prin '94 in sala din Smardan unde avea nea Dumitrescu grupa de fete. Ce mai stii de dansul ? Mister Calauz & Pagu mai respira :D ? Domnul Popescu Radu ce mai face ?
Toate cele bune si sa dati numai netzuri la set-ball...
va asigur ca in filmulet este paulica....doar ca intre timp s-a insurat si facut si burta......mare
da este george vaduva in clip doar ca el nu dansa....mai sunt cateva pe youtube unde danseaza si el.... :lol: :lol:

Dado.daniel a spus:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Scoate-ti domne clipu ca-l vad si copiii si nu se mai duc la tenis de masă! :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: am vrut sa-l scot dar cand am o stare mai proasta ma uit la clip si ma inveselesc......

Back
Sus