COLEGI SPARTAC CSS1 ANII 80

Re: COLEGI SPARTAC CSS1 ANII 80

Chirule, ce daca nu le ai cu scrisul, noi te iubim si asa. Poate fi si mai rau.

Vezi ca eu iti scriu de departe , asa ca sa imi raspunzi frumos si mai lasa-l pe Lica in pace ca numai de rau te invata si pe tine si pe Vaduva.

Lica, nu pot veni cu Voluntariul ca ma fac de rusine. Am glumit, treaba e ca nu sunt in tara. Imi e dor de echipa lui Chiru.

Dane, de la chiru stiu ca Lazarescu o duce foarte bine si nu pare schimbat deloc. As dori sa-l revad. Tu unde stai in Canada? Poate ne vedem acolo in 2 luni?
Cum merge treaba dom` Lica? o puneti de o mineriada ceva. La iarna te astept la munte ca tot ai zia ca vi. Iti pregatesc si o sticla de ceva bun, dar sa vi fara b betivii aia de vaduva si Chiru, ca nici ei nu te-au luat pe tine.

bai nenorocitilor si-a luat omu cateva saptamani de vacanta si voi ma mancati de c.. pe la spate?
si la cine ?la fostii mei colegi de club?
bai tigane cand jucam noi pe la css1 asa zisul ping-pong pe vremea aia tu nici nu erai pe teava!
sunt cateva personaje pe aici care i-si dau cu parerea despre talentele mele ascunse pe care nu le cunosc de pe nik.
dane te-ai schimbat mult tata!!!!
este adevarat ala sunt eu cu burtica,fara chelie(nu fac nici o aluzie) dar cu chef de viata....
ce stie lumea....nu numai tenisul e esenta vietii...mai e si distractia..
unii stiu numai de tenis si nici p-ala ca lumea!!!
sti cantecul ala"dusmanii i-mi poarta pica...."!!!!!!

(at)Paulica,
deci tu erai "cipandeilu' " din clip ? N-as fi crezut daca nu vedeam cu ochii mei, deh tata ...prosperitate acolo..."airbag" de parlamentar...credeam ca miscarea la tenis ajuta :wink: , ce club e in Voluntari ? cum o mai duci, te-ai mai intalnit cu cineva din fostii ... ? Ernest&Edy sunt inca in Italia ? D-l Lazarescu ...? Nu mai stiu nimic de nimeni
(at)maestrul Sica Gunie a.k.a Flavius,
excelent site-ul, f bine codat bravo webmaster-ului, tu arati super, normal cand ai langa tine tot felul de nepotzele despuiate cu ugerele performante la vedere, si un calugar s-ar urca pe pereti :shock: , ma bucur ca ai o afacere care merge, ai fost inspirat cu directia actuala mult mai profitabila decat topspinul (mai dai "lingurizte" langa fileu ???? :lol: )
(at)Decebal
Locuiesc in Toronto, oricand ajungi poti sa ma contactezi, lasa-mi doar un PM te rog

Georgica,stii f.bine ce hahalere ne-am ales ca prieteni,astia sunt,cu astia defilam....Chirule,te-ai bronzat sau ai pacalit si acolo pestele,sa nu cumva sa-mi trimiti vreo poza deaia de-a ta,cu peste cumparat si pe urma tras in pozele tale...... :lol: :D stim cu totii ce minciuni desavirsite trageti VOI pescarii astia piratzi....... :lol: :wink: :wink: :lol: :D am vazut fimuletul postat de amicul tau Tiganu,sa stii ca esti *futogenic*.......daca as bea ceva......... :lol: :lol: :lol: :D

poze cu capturile mele le arat si eu la pescari nu la prieteni cu pescarii!!!!
da m-am si bronzat cat despre talentele mele ascunse(in afara de tenis) cu ele m-a inzestrat
cel de sus.asta e nu e vina mea ca m-am nascut "talentat"
in toate sporturile :lol: :mrgreen:
te salut si mai vorbim!!!adios el profesor!!

ce faci dom profesor, mai da un semn de viata.mai ai dat-o in actorie?

s-a luat ala de tine ca faci greseli si nu mai ai curajul sa apesi tastele Paulica? :lol: :lol: :lol:
Lasa, nu pune la suflet totul

tu mai bine vezi-ti de dilarii tai de pe vapor sa nu fure mai mult ca tine!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
stai acolo si munceste sa faci cascaval ca fara bani nu o sa-ti mai fiu partener :| :|
ce sa faci mai G e criza mare!!!! :mrgreen:

Lasa mai criza, ca la noi la romani o tinem din criza in criza. Suntem obijnuiti.Ce face saracu ala de vaduva?
Antrenati-va ca vin acasa si va rup in doua (iar).

stai cuminte fraierica ca sti care ti-e soarta cu noi....
daca cand vi iei un set adunat din 3 esti mare,,, :lol:

Ce baiat bu8n Chiru asta.inca nu l-au dat afara de la Voluntari?!? :lol: :D ce chestie.....cit mai poate rezista pe secesiunea asta?!?Ne spui si noua bilantul tau din anul competitional precedent Chirule?!?procentual,ca in Spania...... :lol: :lol: :lol: :D

oooo dom licuta mai traiti?
in ultimul timp de cand nu mai sunteti antr. nostru(si v-am luat locul),
avem procentaj mult mai bun si eu personal si echipa.
de ce oare?
oi fi eu mai capabil ca dom fodoran?
daca i-mi spuneti si mie un meci din era fodoran cand echipa a castigat cu 9-0,
eu ma retrag cum spune-ti dumneavoastra :twisted: :oops: :mrgreen:

HA,HA,HA,HA.......ai fost la mare ,ai iesit in societate si tot n-ai mai invatat si tu *chestia* cu cratmele?!își inca ceva,daca nu era Fodoran,n-ai fi jucat in viata in vreo divizie,fie ea si B......asa ca nu te mai ambala atita domnule *antrenor* si nu mai uita inca o chestie,daca nu vorbea Fodoran cu Dan Ghita ,n-ai fi avut nici macar amaritul ala de carnet de instructor.....domn *INSTRUCTOR*.... :lol: :lol: :D pina sa ajungi la performantele lui Fodoran(nu chiar notabile) :?: :shock: trebuie prima data sa ai putin bun simt si multa,multa experienta ,ceea ce tie iti lipseste ,in afara de participarea in 8Division :lol: :lol: :lol: sau 9(am uitat)in Spania..... :lol: :lol: :D ,cu multa caldura si urari de sanatate.......Lica

decebal a spus:
s-a luat ala de tine ca faci greseli si nu mai ai curajul sa apesi tastele Paulica? :lol: :lol: :lol:
Lasa, nu pune la suflet totul
a pus la suflet.....dar.......oricum dl chiru a jucat binisor sambata la turneu...a terminat grupa pe 5 din 6 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :P :lol: :lol: :lol: :lol:

Back
Sus