COLEGI SPARTAC CSS1 ANII 80

Re: COLEGI SPARTAC CSS1 ANII 80

Lica, spune-mi cam cate divizii au aia in Spania, peste 20, ca daca da asta inseamna ca 8-9 nu-i asa rau.!!!!
Lasa Paulica, astia sunt invidiosi, si pt asta nu lor le aduc lanseta ci tie.Ca poate la peste o sa iti mearga mai bine.

Saluatare3 Georgica! si la multi bani........... :oops: ziceai de facut treaba la peste....nu stii ca si cu asta se lauda ca,capturile lui ramin in apa :lol: :lol: am fost de citeva ori cu el si cu alt amic(nu-i spun numele sa nu-l discreditez)dar,a prins peste ca si noi ceilalti NESTIUTORI in ale deastea......poate ca te-a pacalit si pe tine cum a pacalit o gramada de lume ,cu niste poze f.dragute cu capturi deosebite luate de pe situri... :lol: :lol: :lol: sau,cumparati pestii de pe la *pindarii* de pe girle :lol: :lol: :lol: :D In ceea ce priveste participarea lui la ultima competitie de la Voluntari,sa stii ca el este de acord cu zicala.*PRINCIPAL ESTE CA PARTICIPI,CA LA OLIMPIADA* :lol: :lol: :lol: dar,nu stie ca doar participarile nu se mai premiaza...... :lol: :lol: :D

Salut Lica, cu tot respectul ce ti-l port trebuie sa iti spun ca nu ai dreptate. Nu amesteca tenisul cu pescuitul. La pescuit este campion. Am vazut o poza cu el si il avea pe Moby Dick in brate, o are pe telefon. Cred ca esti un pic invidios pe el la faza asta, adica tu insinuezi ca a inchiriat pestele ala?ca de cumparat era prea scump sa-l cumpere.Nu-i frumos sa arunci cu vorbe d`astea.Cat despre alalalt.. ala nu are nici o vina, merge la pescuit ca sa scape de acasa cred.

Lasa ma Paule ce, iar te-ai suparat? lasa ca atunci cand vin acasa iti cumpar cati pesti vrei tu si mai mari si mai mici si ii cumpar cativa si lui George.Tu concentreaza-te la tenis sa le inchizi gura la toti.Mai ales lui Lica asta( ce-o avea asta cu tine , nu stiu).

MAI GEORGICA LASA-MA PE MINE FRATICA SI VEZI DE JETOANELE TALE!!!
DACA I-MI IEI O LANSETA CU MULINETA SHIMANO(BATUL SA FIE DIN 2 BUC, DE 3,60M SI MULINETA SHIMANO ANTARES) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
TE INVAT SI PE TINE TENIS DE MASA....
SI PROMIT CA-TI DAU SI UN CRAP DIN ALA MARE CARE STIU EU SA PRIND :D
TE SALUT SI TE ASTEPTAM ACASA :roll:

Ba Paule, hai ca mulineta iti iau si stiu si de care ( din aia cu 6-7 rulmenti) dar cu betele alea asa de lungi ce naiba fac, mi-le bag in fund ca sa le aduc?
D-aia mica nu e buna la ce prinzi tu?

mai geo la ce prind eu nu e de ajuns nici un bat de 7-8 metrii :lol:
in alta ordine de idei eu am glumit deoarece stiu ca in "state"
sunt f. scumpe sculele de pescuit.
si la ce vreau eu s-ar putea sa nu produci tu pana in decembrie :lol:
si pe urma ce-i mai duci lui"aia mica"? :D

Nu sunt mai scumpe, sunt mai ieftine decat in europa. Numai ca transportul pana aici este scump. Iar lansete de crap de 3.60-3.90 nu se gasesc, ca ei nu dau la crap. Numai europenii si asiaticii emigrati in state dau la crap pe acolo. Oricum, cele mai bune lansete de crap se fac in anglia, la Harrison.

Bai Paule , la ce prinzi tu ai nevoie de o sacosa de 1 leu si ceva banuti, cat despre aia mica, nu-ti fa griji ca vine maine aici si isi ia ea singurica banii!!!

Domnule Decebal ,da pe unde-mi esti *domne* acu ,ca ne este dor de tine?!?!își sa stii ca Paul face capturi impresionante... :lol: :lol: :lol: ,se duce la Billa din Salajan si poate cumpara citi crapi poate....nu gasesti tu pe acolo ceea ce cumpara el...... :D sa ai mare linistita,fara valuri,mai ales dealea cum face domn* Chiru :lol: :lol: :D si inca ceva,nu-i lua domne niciun bat sau trestie ,ca-ti minci banii pe *giste*..... :lol: :D

chirule,ce mai faci fratie?sunt edy novac.contacteazama daca vrei la nr tel 021/3327159.sunt acasa pana pe 27 august.sper sa te mai recunosc cu balonul ala la centru

Eeee, ce placuta surpriza, ce mai face mister Edy ? Mai respiri inca ? Cucuveaua aia alcoolica si frumoasa ca Hrusca mai traieste :wink: ? Si-a facut vreun facelift sau inca sperie lumea ? Ti-am lasat un MP. Uite asa incetisor se aduna CSS1, macar virtual...
Mai stie cineva ceva de restul : Adi Stancu, Marius(Tizu),Vali Stanescu, Trocan, Piticu' ?

sunt bucuros sa dau de tine Dane,azi ma duc sa joc la o sala cu Dinca si cu Vali stanescu.Ai nr.meu de tel.daca vrei scriemi-l si tu pe al tau.N-ai mai rezistat in Romania?Ce mai zici canadianu lu tata?

Da tata, o combinatie nereusita intre Constantinescu si Miron Cozma in dizgratie, cu parul valvoi dar l-am mascat in Photoshop :wink:
Carevasazica nu rezisti departe de mingiutza, deh ..odata ce ai pus paleta in mana esti virusat pe veci, arata-i lui Vali cum sa dea un topspin cu reverul, Dinca mai traieste, tot cu "Aparatorii Patriei" :P ? Si Monstrul, unde e Monstrul ? Ai venit fara urs dupa tine ?
Toate cele bune

virus pana in maduva oaselor Dane,forever.Ernest e la pitesti la socri.am jucat ieri cu dinca si cu vali,ne-am distrat ca altadata,chiar daca suntem cu totii un pic fosile.te pup Dane

Dane,poti sa-mi trimiti tel.tau prin sms la 0040734808233 romania sau00393206468754 italia

Fosile ...dar cu experienta de tute versate, nu contest ca nu v-ati distrat dar cred ca ar fi fost super sa fi avut sansa sa ne intalnim iar cu totii, dar cine stie ...poate candva ...
Apropo de Monstru : cum adica e la socrii ?!!??? :shock:
Pai ce s-a insurat ? Cand ? Cu cine ? Fata sau baiat :lol: ?
Cum e posibil asa ceva, fata aia nu a vazut ce Godzilla ia de mascul ? Ii plac filmele de groaza ?
Sa fie intr-un ceas bun si ne auzim sambata la tel
Vezi ca ti-am dat aici 2 mesaje private
Numai bine

din cate stiu eu e fata Dane,dar cine stie,degustibus non disputatum est,nu e asa?merci de tel.,iar sambata,daca vrei sa ma suni,apeleaza-ma la cel.,ca nu-s acasa.0040734808233 sau poate ai skype sa vorbim pe net.te salut,vei ramane un amic etern.Adresa mea skype este alexisnovac in romania iar savchuk oksana in italia.

dane,merci de tel.dar te auzeam incet si distorsionat,o fi si varsta...spune-mi si mie cat costa pe la tine un primorac off carbon si un schlager off carbon...in euro bineinteles.sper ca un inginer de teapa ta sa stie sa faca conversia,daca nu,nu te mai recunosc.te sun din italia.i pup you bufnita de clopotnita

Back
Sus