AmaTur: Turneul Campionilor "Coloana Infinitului", Târgu Jiu - 02.11.2019

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Lica George, Eforie-Open.
Stiu ca nu ma ajuta clasamentul, dar poate castig un Wild Card la "tombola". :joyous:

Asta a fost postul initial, needitat! Apoi v-ati editat postul "Ultima modificare făcută de lica george; Ieri la 14:15." si l-ati inclus si pe Teica Radu. Iar acum spuneti ca nu este inscris!!! Aveti impresia ca sta cineva sa se uite in spate daca a editat cineva posturi si a mai facut vreo inscriere?! Inscrierile, retragerile, corecturile se fac prin posturi noi, nu prin editari de mesaje vechi!

Se retrage de pe lista de asteptare Popa Sandu - avansati
Popa Silviu - incepatori

Multumim pentru intelegere.

Piatra Neamț:
Open- Bubulac Cristi
începători- Savina Dan
Ungureanu Adrian
Luca ioan
Rogin Florin
Mulțumim.

Daca tot sunt 16 mese disponibile pentru avansati, de ce nu se ridica numarul la 96 de participanti pentru aceasta categorie. Grupele inferioare = 96 participanti : 6 la masa = 16 mese - se califica primii 4, Grupele superioare: 64 participanti : 4 la masa = 16 mese - se califica primii 2 si vor ramane 32 participanti pentru eliminatorii, fix tablou de 32. Zic si eu, sper sa nu deranjez.

Daca tot sunt 16 mese disponibile pentru avansati, de ce nu se ridica numarul la 96 de participanti pentru aceasta categorie. Grupele inferioare = 96 participanti : 6 la masa = 16 mese - se califica primii 4, Grupele superioare: 64 participanti : 4 la masa = 16 mese - se califica primii 2 si vor ramane 32 participanti pentru eliminatorii, fix tablou de 32. Zic si eu, sper sa nu deranjez.

Imi permit sa iti raspund eu la aceasta intrebare.
Tinind cont de calculele efectuate la ultimele turnee finale si la unele A+ ,am mers la ultimul turneu al campionilor de la Alba Iulia pe o medie de 23 de minute per meci ,deci undeva la 5,30 -5,45 pt grupele de 6 si au oscilat intre 5,20 si 6.10 ,si am observat fata de celelalte turnee A+ o fluentizare datorata arbitrajului si a scorerelor aflate la fiecare masa,prin simpla vizualizare a celor care trebuiau sa intre la masa si vedeau evolutia scorului.

Eu cred ca anul acesta daca se alegea varianta grupei de 6 se ajungea undeva la 25 min per meci,si fara scorere si arbitraj, ceea ce insemna 6,30 -7,00 ore inferioare adica incepeau pe la 11.00 (asa cred eu din timpi calculati in deplasare de la Sala sporturilor la celelalte sali.),adica se terminau inf pe la 18.00 si superioarele 21.00 si eliminatorile pe la 1 noaptea.

Varianta aleasa de organizatori mi se pare mult mai plauzibila si cu o rata a erorilor mai buna de terminare a turneelor intr-un timp onorabil.Sper ca nu se vor face compromisuri in aceasta directie.

Sper ca am fost pe intelesul tau.

Ultima editare:
Mingi de joc

Mingi de joc

Elite: Stiga Perform ABS *** 40+
Open: Butterfly S40+
Avansați: Andro SpeedBall 3S *** 40+
începători: Xiom ABS *** 40+

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus