AmaTur: Turneul Campionilor "Coloana Infinitului", Târgu Jiu - 02.11.2019

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Cu scuzele de rigoare , pentru deranjul provocat , ma reinscriu : Lazaroiu Adrian - elite , multumesc !

Domnilor.
De 10 ani incerc sa inteleg ce este acest AaTur !

Oare mai sunt barbati , in acest circuit , care vad lucrurile la fel ca mine ? Credeti ca se poate schimba ceva ? CE SI CUM ?
Astept pareri pro si contra ( pertinente ) de la dumneavoastra .
Ramaneti valori !

Adi, ma intreaba un prieten daca tu ai scris cele mai de sus?:p:p:p

Morosan Marian - se retrage din aceasta competitie - succes tuturor jucatorilor ;) .

Din ce vad in fotografii Sala de sport a Școlii Gimnaziale "Voievod Litovoi" are parchet pe jos? Intreb deoarece in anunt scrie pardoseala multistrat si doresc sa stiu ce incaltaminte imi iau cu mine.

Multumesc

P.S. Exista alte noutati despre desfasurarea turneului/festivitatilor?

Din ce vad in fotografii Sala de sport a Școlii Gimnaziale "Voievod Litovoi" are parchet pe jos? Intreb deoarece in anunt scrie pardoseala multistrat si doresc sa stiu ce incaltaminte imi iau cu mine.

Multumesc

Mihai ,la festivitate merge cu pantofi de lac.:)

Rezolvandu-mi o parte din probleme,cu scuzele de rigoare,ma reinscriu la acest minunat turneu.Put Gabriel, Oravița,Elite!!

Merci pentru sugestie Emi. Dar ti-am luat-o inainte si am trimis deja prin posta pantofii de lac ca sa se obisnuiasca cu atmosfera, alaturi de o pereche de pantaloni de camuflaj. Inca nu m-am decis ce camasa imi iau: una hawaiana sau una cu buline mari. :)

Acum na, vorbind serios, dupa ce joci cu genunchiul in pioneze de aproape doi ani, incepi sa pui intrebari si cu privire la suprafata de joc. Am fost in tara la doua turnee unde se facea mai mult patinaj decat tenis. Nu e deloc placut pentru articulatii.

Gheorghe Daniel - avansați - Brăila. Avem și 2 locuri libere în mașină, cu plecare din Brăila.

Trimis de pe al meu RNE-L21 folosind Tapatalk

Multumesc

Da , este parchet pe jos

Trimis de pe al meu SM-J510FN folosind Tapatalk

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus