Vă rugăm opriți retragerile la Elite, mai lasați-i și pe cei de la Avansați.![]()
Sau la open ca-s mai multi

Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Vă rugăm opriți retragerile la Elite, mai lasați-i și pe cei de la Avansați.![]()
Sau la open ca-s mai multisi au locatia cea mai aproape de Coloana Infinitului.
Nu vă supărați pe mine!
Am spus 21.01 din două motive:
-ca să am timp și eu să pun listele la ora 21.00;
-ca toată lumea de la Open să aibă șanse egale și să prindă loc cel care e mai rapid în mouse și viteză de upload!
P.S.
Vă rog să mai solicitați transferurile o data ca sa le pot lua in considerare!
Nu, are ceva cu tine!...DOMNULE GIOSAN , observ ca la marea majoritatea a celor care se retrag le oferiti cu nonsalanta R , iar unora unora le transmiteti doar simple multimiri , DUBLA MASURA ? , sau conteaza cu ce culoare e scris numele tau ?
Am glumit!...eu inca nu m-am retras din concurs , pentru ca nici nu m- am fost inscris...uite-TE la ultimile retrageri
...DOMNULE GIOSAN , observ ca la marea majoritatea a celor care se retrag le oferiti cu nonsalanta R , iar unora unora le transmiteti doar simple multimiri , DUBLA MASURA ? , sau conteaza cu ce culoare e scris numele tau ?
O intrebare pentru unul din organizatori. Banuiesc ca standurile cu materiale sportive ale sponsorilor vor fi arondate pe sali.
Dat fiind distanta dintre acestea, imi puteti spune ce firma este arondata avansatilor - scoala Voievodul Litovoi - eventual si celelalte arondari?
Multumesc.
Vă reamintim că în "foaierul" Sălii Polivalente vă vor aștepta cu Echipamente firmele distribuitoare de material sportiv:
Dl. Tiberiu Tănase - Viva Sport Shop,
reprezentant Stiga și Yasaka.
![]()
-Dl. George Durdun
reprezentant andro Romania
www.pingpongshop.ro
https://facebook.com/pingpongshopromania
comenzi@pingpongshop.ro
0765.777.747Dl. Dumitru Beltechi - Emi TT.
![]()
Dna. Irina și Dl. Gelu Popescu - Meister Sport,
reprezentant XIOM, DONIC și NITTAKU.