Edit!...
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Eu sper sa se acorde aceste wild card-uri, dupa ce a fost verificat parcursul fiecarui jucator de pe lista de asteptare, iar la Turneul Campionilor, pe langa cei care si-au castigat la mesele de joc, acest drept, sa fie invitati cei care considera organizatorul ca merita acest lucru, fara a se tine seama de anumite propuneri mai mult sau mai putin subiective, care au fost lansate aici. Asta in cazul in care discutam de criterii sportive, deoarece se poate a fi invitati si acei oameni care si-au adus contributia la organizarea Turneului Final (financiar, logistic, s.a.m.d.). De sperat putem spera toti cei care suntem pe lista de asteptare, la ultima sansa, care din cate am inteles se va acorda in aceasta seara, dar ma repet, doar organizatorul decide cine merita cu adevarat wild-cardul si sunt convins ca o va face intr-un mod onest.
Ai dreptate domnu Radu!!!eu m-am retras pe final fiind sigur ca nu am nici o sansa la wild card!!!bafta tuturor!!Eu sper sa se acorde aceste wild card-uri, dupa ce a fost verificat parcursul fiecarui jucator de pe lista de asteptare, iar la Turneul Campionilor, pe langa cei care si-au castigat la mesele de joc, acest drept, sa fie invitati cei care considera organizatorul ca merita acest lucru, fara a se tine seama de anumite propuneri mai mult sau mai putin subiective, care au fost lansate aici. Asta in cazul in care discutam de criterii sportive, deoarece se poate a fi invitati si acei oameni care si-au adus contributia la organizarea Turneului Final (financiar, logistic, s.a.m.d.). De sperat putem spera toti cei care suntem pe lista de asteptare, la ultima sansa, care din cate am inteles se va acorda in aceasta seara, dar ma repet, doar organizatorul decide cine merita cu adevarat wild-cardul si sunt convins ca o va face intr-un mod onest.
Dragi colegi, Am ajuns asta-noapte,azi dimineata dupa peste 30 de ore de calvar in tara pentru turneul final, pentru rezolvarea majoritatii logisticii acestuia, conform intelegerii verbale cu organizatorii locali. Din pacate, o problema de sanatate care mi se agraveaza de doi ani de zile (boala Chron si hepatita cronica) m-a fortat ca imediat dupa sosirea acasa sa ma internez in spital, si cu toata durerea trebuie sa returnez avansul pentru o parte a meselor convenite initial (am fost contactat in primul moment pentru 24+16 mese). Emi-TT sunt eu si fiind in spital nu mai am cum sa va ajut. Durerea e si mai mare cu cat cu aceasta ocazie Targu-Jiul ar fi putut sa incheie cu mine un cont din anii trecuti. Durerea e si mai mare cu cat AmaTur prin organizatorul din Alba Iulia speram sa poata incheia cu mine un cont de mai multe mii de euro de la Turneul Campionilor 2018. Dar durerile cateodata nu conteaza, sunt lucruri si mai importante. Sper ca sa puteti trece cu succes peste inamovibilitatea mea si sa puteti gasi solutii in acest caz de vis major. Acelasi Emi
Multa sanatate Emi!!Dragi colegi, Am ajuns asta-noapte,azi dimineata dupa peste 30 de ore de calvar in tara pentru turneul final, pentru rezolvarea majoritatii logisticii acestuia, conform intelegerii verbale cu organizatorii locali. Din pacate, o problema de sanatate care mi se agraveaza de doi ani de zile (boala Chron si hepatita cronica) m-a fortat ca imediat dupa sosirea acasa sa ma internez in spital, si cu toata durerea trebuie sa returnez avansul pentru o parte a meselor convenite initial (am fost contactat in primul moment pentru 24+16 mese). Emi-TT sunt eu si fiind in spital nu mai am cum sa va ajut. Durerea e si mai mare cu cat cu aceasta ocazie Targu-Jiul ar fi putut sa incheie cu mine un cont din anii trecuti. Durerea e si mai mare cu cat AmaTur prin organizatorul din Alba Iulia speram sa poata incheia cu mine un cont de mai multe mii de euro de la Turneul Campionilor 2018. Dar durerile cateodata nu conteaza, sunt lucruri si mai importante. Sper ca sa puteti trece cu succes peste inamovibilitatea mea si sa puteti gasi solutii in acest caz de vis major. Acelasi Emi
Se retrage Rada Florin - Open.
Din pacate , o raceala puternica a aparut fix acum, motiv pentru care nu mai pot ajunge sambata la turneu .
Cu parere de rau , se retrage Rosioara Razvan
Se retrage Galiu Mihai din Brașov de la Elite.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Se retrage Ciubotariu Andrei-Moinesti
Se retrage Bucur Alin Adrian, TG.MURES, avansați
Citat Postat în original de flash Vezi postIntră pe lista principală Open:- Husa Gelu, Zalău.![]()
Cu această retragere sunt 3 locuri libere la Elite.
Cu părere de rău , retragere pentru Hradszky Sebastian și Oproi Eugen , începători , Sannicolau Mare . Tuturor sportivilor înscriși la turneu le urez succes !
As indrazni sa vin cu o propunere care sa se aplice eventual de la urmatorul A+ ca acum zarurile sunt aruncate.
La turneele A+ la care mai raman locuri la o categorie cum a fost cazul de fata la elite sa existe sa zicem o zi de tampon sau cum sa ii zic dupa inchiderea listei intiale in care cei de la Open(categoria inferioara) sa poate fi primiti in ordinea locului din clasament adica regula pe care se bazeaza turneele A+.
Nu mi se pare corect sa lasi din prima "să prindă loc cel care e mai rapid în mouse și viteză de upload" si sa poata participa la un A+ si cu atat mai mult la "Turneul Campionilor" un jucator care este pe locul 2000 si a fost in tot anul competional curent la un singur turneu B !!!
Iar pe lista de asteptare sa fie de exemplu jucator aflat pe locul 460 care are 11 turnee in anul competitional curent.