Mult succes Brașovenilor.
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
La ora 21 incepe treaba !!!Eu am cautat sălile și nici o masa nu era pusă. Sa vezi treaba la noapte!!!!!!!
Trimis de pe al meu ANE-LX1 folosind Tapatalk
La ora 21 incepe treaba !!!
Trimis de pe al meu SM-J415FN folosind Tapatalk
Grupe inferioare Open
1 Polotca Stefan Gheorghe Nicu Petho Mihaly Curpas Ioan Peta Octavian 2 Baiburi Levent Trocan Nicolae Padurariu Costel Dumitru Florin Birtalan Laszlo 3 Kaposta Victor Tamas Szilard Darmaz Ion Kantor Imre Zoltan Cecan Vasile 4 ***************** Sorescu Mircea Nagy Iosif Barac Marius Szanto Lajos 5 Catricicau Adrian Micuda Mihai Dragan Petru Ioan Ticu Sorin Visan Bogdan 6 Mitrea Silviu Gavrila Aurel Capus Giani Janosi Attila Barbulescu Dan 7 Motorga Dorin Husa Gelu Ciobanu Daniel Papacu Bejoli Dumitrache Gabriel 8 Nicolaiciuc Ovidiu Sebastian Voin Doru Boznea Daniel Corneanu Sorin Pelaghie Ioan 9 Potarniche Bianca Ivan Sorin Ioan Gherasim Iulian Balaban Catalin Hancig Mircea 10 Creinicean Liviu Georgescu Constantin Degianschi Obrad Vladoiu Gelu Cucu Cristin 11 Vaida Sorin Cinca Daniel Veres Francisc Dirlea Ioan Comsa Dan 12 Georgiu Dragos Szalay Liviu Leolea Andrei Osman Metin Vieru Costica 13 Grubacichi Marius Laszlo Levente Cioveie Bogdan Csaky Tiberiu Chivu Cornel 14 Turburan Ion Drinceanu Lilian Campean Adrian Colesniuc Romeo Fotia Iulian 15 Panaitescu Stefan Istrate Cristian Stancescu Sebastian Ispas Dan Popa Mircea 16 Frunza Alexandru Marian Bogdan Petrov Dan Lovin Eusebiu Dospinescu George 17 Fratea Aurel Gheorghe Nicolae Vasilescu Remus Negrean Ioan Stancalie Doru 18 Ciobanu Gabriel Migea Cornel Trocaru Remus Zavricescu George Docan Cristian 19 Dracea Gabriel Bubulac Cristi Pralea Marius Dan Stan Catalin Raileanu Raissa 20 Corbu Darius Avram Nicolae Miclos Andrei Craciun David Mihai Ene Florin
buna seara domnule giosan si felicitari pentru toata munca depusa.sunt sigur ca totul o sa fie minunat si ca lumea nu o sa il mai acuze pe emi de un puci puturos.pentru cei ce au comentat contra pun o intrebare:taxa pentru medicamentatia lui cine o plateste?