Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Creinicean Liviu,Oravița, Open.
Pe Lungu Marius va rog daca se poate,să-l transferati de la Open la Elite.Multumesc frumos!!
Eventualele transferuri de pe lista de așteptare Open la Elite se vor putea solicita începând cu data de 28.10.2019 ora 21.00, în limita locurilor disponibile.
Toți cei de la Open care nu prind loc la categoria lor trebuie să aibă aceiași sansă.
P.S.
Se vor lua în considerare doar solicitările postate începând cu ora 21.01, în ordinea postării, conform principiului "primul venit, primul servit".
Se poate, desigur, ne intelegem noi cumva. Ce medie doriti sa aveti?
Schimbati doar salile si implicit nr de locuri intre Elite si Avansati si atunci e rezolvata problema
Trimis de pe al meu SM-G928F folosind Tapatalk
Ma bucur ca am putut aduce zambete pe fata multori oameni de aici!!!Demult n-am mai râs așa.![]()
Deoarece Sala de sport de la Școala Gimnazială "Voievod Litovoi" permite amplasarea a 20 de mese (sală de sport tip N4Houses cu tribune), organizatorii au reușit să mai găsească încă 4 mese (ridicând totalul la 72), astfel încât se suplimentează numărul de locuri la Avansați cu 20.
Multumim !Deoarece Sala de sport de la Școala Gimnazială "Voievod Litovoi" permite amplasarea a 20 de mese (sală de sport tip N4Houses cu tribune), organizatorii au reușit să mai găsească încă 4 mese (ridicând totalul la 72), astfel încât se suplimentează numărul de locuri la Avansați cu 20.