AmaTur: Turneul Campionilor "Coloana Infinitului", Târgu Jiu - 02.11.2019

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Buna dimineata!
Va adresez o intrebare foarte importanta, cel putin pentru mine, insa probabil mai sunt si altii in situatia mea.

Sunt inscris la turneul final la categoria incepatori, Filip Constantin, Sinaia
Am vazut ca s-au actualizat MP-urile jucatorilor in data de 21 octombrie, iar in urma acestei actualizari am ajuns aproape de 10, care este limita categoriei.
Mai sunt inscris la un alt turneu A pe data de 26 octombrie, iar in cazul unui rezultat bun este probabil ca MP-ul meu va trece de 10.
Intrebarea este daca se va mai face o actualizare a MP-urilor si dupa competitiile programate in tara in weekendul acesta (26-27 octombrie), sau actualizarea facuta deja in 21 octombrie este cea in baza careia se fac inscrierile la turneul final ??

Va multumesc anticipat pentru un raspuns in timp util, pentru a sti daca trebuie sa ma retrag de la turneul din 26.oct.
As vrea sa ajung la turneul final, bineinteles...!

Buna dimineata!
Va adresez o intrebare foarte importanta, cel putin pentru mine, insa probabil mai sunt si altii in situatia mea.

Sunt inscris la turneul final la categoria incepatori, Filip Constantin, Sinaia
Am vazut ca s-au actualizat MP-urile jucatorilor in data de 21 octombrie, iar in urma acestei actualizari am ajuns aproape de 10, care este limita categoriei.
Mai sunt inscris la un alt turneu A pe data de 26 octombrie, iar in cazul unui rezultat bun este probabil ca MP-ul meu va trece de 10.
Intrebarea este daca se va mai face o actualizare a MP-urilor si dupa competitiile programate in tara in weekendul acesta (26-27 octombrie), sau actualizarea facuta deja in 21 octombrie este cea in baza careia se fac inscrierile la turneul final ??

Va multumesc anticipat pentru un raspuns in timp util, pentru a sti daca trebuie sa ma retrag de la turneul din 26.oct.
As vrea sa ajung la turneul final, bineinteles...!

Nu se mai face nici o actualizare a Clasamentului până la Turneul Campionilor.

Se înscrie la Elite, Boeriu Cezara din Tg.Mureș

Tapatalkkal küldve az én SM-G935F eszközömről

Va salut, cu mult respect.

Cu regret, din pacate, ne retragem...
Alexandra Silveira... Cluj-napoca... "legitimata" la CS Politehnica CLuj, de pe lista de asteptare... open
Maximilian Marchis... Cluj-Napoca..."legitimat" la CS Politehnica Cluj... elite

PS: Le multumesc acelor oameni minunati pe care i-am cunoscut in ultimele luni !
Succes tuturor si multa voie buna!

Va salut, cu mult respect.

Cu regret, din pacate, ne retragem...
Alexandra Silveira... Cluj-napoca... "legitimata" la CS Politehnica CLuj, de pe lista de asteptare... open
Maximilian Marchis... Cluj-Napoca..."legitimat" la CS Politehnica Cluj... elite

PS: Le multumesc acelor oameni minunati pe care i-am cunoscut in ultimele luni !
Succes tuturor si multa voie buna!
De ce simt ca retragerea asta e cu bataie lunga? :(
Sper sa ma insel...

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

De ce simt ca retragerea asta e cu bataie lunga? :(
Sper sa ma insel...

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Max ,sper sa vii sa mai joci la elite,ai dat un pic de culoare circuitului ,amatorul a încercat să te ajute pe tine,iar tu la rândul tău ai ridicat nivelul cu o treaptă mai sus.

Se retrage de pe lista de asteptare,ori cum problelele de sanatate ma tin departe de masa
ANTAL DENES - BV - Open

Nu eram sigur ca ajung la acest turneu. Dar decizia in urma careia Simon Csabi a fost penalizat , ma obliga sa protestez in felul meu....adica ma retrag. Va doresc un turneu reusit. Am tot respectul pentru Csabi si Andrei, care a reusit sa il ghideze acolo unde trebuie. Felicitari celor doi!

Nu eram sigur ca ajung la acest turneu. Dar decizia in urma careia Simon Csabi a fost penalizat , ma obliga sa protestez in felul meu....adica ma retrag. Va doresc un turneu reusit. Am tot respectul pentru Csabi si Andrei, care a reusit sa il ghideze acolo unde trebuie. Felicitari celor doi!

Doar o singura problema am!!De ce ..Si ,de ce!!Toate se vor rezolva ,in modul cat mai amiabil dupa putință, dar nimeni nu mai are rabdare,de ce ,ptr ce si cum!!Toți suntem oameni,toti gresim,toți, impreuna vom fi mai puternici...Amatur!..Va rog jucați Tenis De Masa!O zi faina Dragilor, si,sa ne vedem cu bine la Masa De Joc!!����������

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus