gicu_licu
1955-2023
Schimbandu-i-se prioritatile, pentru acest week-end, se retrage, de la "avansati", Vijaica Paul.
Multumesc si succes!
Multumesc si succes!
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Buna seara,Buna seara .
Avand in vedere dinamica inscrierilor si retragerilor , recomand ca toti sa incepem dimineata . Logistica ne permite acest lucru , astfel cei care venim de mai departe vom ajunge mai devreme acasa. Am citit in primul post ca aveti la dispozitie 16 mese care pot fi distribuite uitandu ma pe numarul de inscrisi la fiecare categorie astfel: Incepatori - 4 mese, Avansati - 4 mese, Open - 6 mese si Elite - 2 mese. Acest lucru in cazul nu vor aparea inscrieri masive in ultimele 2 zile. Astept raspunsul dumneavoastra si punctul de vedere al celorlalti participanti la acest eveniment!
Buna seara .
Avand in vedere dinamica inscrierilor si retragerilor , recomand ca toti sa incepem dimineata . Logistica ne permite acest lucru , astfel cei care venim de mai departe vom ajunge mai devreme acasa. Am citit in primul post ca aveti la dispozitie 16 mese care pot fi distribuite uitandu ma pe numarul de inscrisi la fiecare categorie astfel: Incepatori - 4 mese, Avansati - 4 mese, Open - 6 mese si Elite - 2 mese. Acest lucru in cazul nu vor aparea inscrieri masive in ultimele 2 zile. Astept raspunsul dumneavoastra si punctul de vedere al celorlalti participanti la acest eveniment!
Cel mai bine se gestioneaza un turneu cind participantii sunt impartiti in mai multe categorii, la diferite ore de desfasurare.
Si jocurile sunt mai antrenante, nu mai faci pauze lungi intre meciuri avind in vedere ca o grupa poate juca pe 2 mese, etc.
De aceea nu se schimba nimic din anuntul initial: nici orele de desfasurare, si nici impartirea pe cele 4 categorii.
P.S. Si eu, ca si alti participanti venim de departe, si vrem sa ajungem cit mai repede acasa, dar in acelasi timp vrem sa jucam cit mai multe meciuri intr-un timp cit mai scurt.
Ca sa incep de dimineata si sa ajung tot seara acasa, prefer sa incep dupa-amiaza..ca tot seara ajung acasa.