Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Mulțumesc pt urări , 'nea Titi. Indiferent dacă voi mai urca sau nu, un lucru e sigur: parcursul meu s-ar fi oprit în primul eliminatoriu unde am apelat din greu la experiența căpătată în meciurile pe care le-am disputat împreună. Motiv pentru care ?ți mulțumesc din nou.Nu pot sa cred ! De fiecare data, la Targu Jiu se aduna doar oameni cu bun simt. Ma bucur tare mult ca mi-am petrecut timpul între ei ! Vreau sa știi,Paul, ca nu ești singurul care a reușit sa-si mai ,, achiziționeze ? un prieten ! De aceea, te atenționez ca Adimucu, chiar este invidios pe tine, pentru felul cum scrii.
Felicitări Mihai ! Nu știu unde vrei sa te opresti. Sper ca-ți dai seama ce te-așteaptă de-acum încolo. De !... ce-si face omul cu m?na lui, se numește ... lucru manual.
Mulțumim organizatorilor, care au fost si gazde bune. Florin, ca de obicei, a făcut ca turneul sa se desfășoare in condiții excelente. A !...era sa uit si nu mi-o puteam ierta niciodată... Atât de mult bun simt are omul asta ( Sergiu Cruceru ), încât a adus câte o c?rpa uda la fiecare masa, pentru a ne ajuta sa nu alunecăm. Mulțumim Sergiu !