AmaTur: Turneu A "Coloana Infinitului", Tirgu Jiu - 13.10.2018

Salutare tuturor, așa cum și Bogdan a remarcat gazdele noastre au fost foarte flexibile in a ne lăsa să alegem mesele bune pentru joc, un mare plus, iar gustarea a fost babana și consistenta conform cu ce s-au promis. Mulțumesc mult Sergiu pentru ospitalitate atat la turneu dar mai ales pentru facilitatea de a fi cazat la acel liceu, mult respect. Mulțumim Florin pentru gestionarea turneului find one man show la butoanele competiției. Și de asemenea nu puteam supăra gazdele și pe Laurentiu așa că cezarul și-a tras partea leului. în încheiere remarc frumosul oraș Targu Jiu, sper sa ne vedem curând. La revedere Targu Jiu, bun regăsit Brăila.

Eliminatorii OPEN
1. Istrate Cristian
--------------- Istrate Cristian 3-1
8. Jurescu Sorin
------------------------------ Istrate Cristian 3-1
5. Ticu Sorin
--------------- Gheorghe Nicu 3-1
4. Gheorghe Nicu
--------------------------------------------- Gatman Laurentiu 3-1
3. Gatman Laurentiu
--------------- Gatman Laurentiu 3-2
6. Bercea Alex
------------------------------ Gatman Laurentiu 3-0
7. Boznea Daniel
--------------- Geamanu Robert 3-0
2. Geamanu Robert

Clasament OPEN

1.
Gatman Laurentiu - Targu Jiu.jpg
Gatman Laurentiu - Targu Jiu
2.
Istrate Cristian - Bucuresti.jpg
Istrate Cristian - București
3 -- 4
Geamanu Robert - Drobeta Tr Severin.jpg
Geamanu Robert - Drobeta Tr Severin
Gheorghe Nicu - Drobeta Tr Severin.jpg
Gheorghe Nicu - Drobeta Tr Severin
5 -- 8
Bercea Alex - Drobeta Tr Severin
Jurescu Sorin - Timișoara
Boznea Daniel - Deva
Ticu Sorin - Lugoj
9 -- 13 1v gr.sup.
Marin Puiu - Amarastii de Sus
Frunza Alexandru - Timișoara
Valcea Daniel - Pitești
Smeureanu Nicolae - Ramnicu Valcea
Borcsi Jozsef - Timișoara
14 -- 16 0v gr.sup.
Cioboiu Dan - Craiova
Cretu Marian - Craiova
Veres Adrian - Timișoara
17 -- 2v gr.inf.
Matei Dumitru - Deva
18 -- 23 1v gr.inf.
Istrate Samir - Arad
Ciochina Gabriel - Arad
Postelnicu Mihai - Deva
Belba Caius Petrica - Baile Herculane
Dinu Gheorghe - București
Caraus Sorin - Deva
24 -- 0v gr.inf.
Dumitrescu Florin - Targu Jiu

Si de data asta m-am simtit excelent la Tg.Jiu. Oltenii nostri sunt oameni cu suflet. Mi-a facut mare placere sa-i vad prin sala, cum alearga si cu cat zel se implica pentru rezolvarea oricaror probleme aparute. Sunt un grup unit. Si a mai fost acolo si Florin, ajutorul lor de nadejde. Si am mai vazut implicandu-se si baietii din Turnu -Severin. Felicitari si multumiri tuturor ! Am sa-mi fac abonament la voi.

Lung ?i drumul Gorjului
Da-i mai lung al ping-pongului ,
Că la Tg Jiu te duci și vii
Topspin-ul n-are căpăt?i !
Mulțumiri organizorilor pentru condiții excelente , felicitări câștigătorilor și noi ?mvinșii să continuăm ! Ne vedem la anu !
Grupul de la Drăgășani , Valcea s-a simtit f bine !

Multumim tuturor participantilor pt. efortul depus. In ciuda faptului ca nu totul a fost perfect, speram ca v-ati simtit bine.
Multumiri speciale Vijaica Florin, Lupsa Bogdan si bineinteles Toma Florin pentru ajutor acordat.
O surpriza placuta a fost prezenta lui Cristian si Doru Bogdan de la Amarasti.
Felicitari Bercea Alex si Geamanu Robert de la Severin, doi baieti foarte talentati si cu foarte mult bun simt.
Ne propunem (si avem semnale puternice in acest sens) ca Tirgu-Jiu-ul sa devina un centru important in miscarea Amatur si in promovarea acestui sport minunat.
Nu ultimul rand multumim sponsorilor nostrii fara de care acest turneu nu ar fi posibil.
Sa ne vedem cu bine la anul.

Si eu si Nicusor am abuzat de respect in lupta cu Mateias ! De data asta Iscusitul m-a luat foarte in serios. Asa e in ...tenis !:nonchalance:

Felicitări și mulțumiri domnilor CRUCERU Sergiu și TOMA Florin pentru organizarea impecabilă a turneului "Coloana Infinitului", Tirgu Jiu - 13.10.2018. Felicitări tuturor participanților! A fost un turneu foarte reușit. Voi reveni, mereu cu drag, la turneele AmaTur organizate la Targu Jiu.

A fost un turneu impecabil organizat de Cruceru Sergiu & comp.(Gatman Laurentiu , Bradusca Cornel , etc),cu spatiu de joc suficient si fara timpi morti.Felicitari sponsorilor,care au pus la dispozitia fiecarui participant cate un suc(2L),o ciocolata,o apa ,un sandvich mare.Bravo Toma Florin pentru organizare si logistica.Felicitari.castigatorilor gorjeni , Cruceru Sergiu -elite , Gatman Laurentiu - open , Bradusca Cornel - avansati.Sambata ati fost cei mai buni.Vom reveni oricand cu mare placere. BRAVO BAIETI !!.

Back