C Cherry active member senior Înscris 21 Apr 2014 Mesaje 448 Scor reacție 57 Vârstă 64 Locație Onești, BC 20 Sep 2018 #41 super baieti ,poti sa iesi cu ei la o cafea dar sa nu i iei cu tine la c..rve MULTUMESC PT.SUSTINERE.
super baieti ,poti sa iesi cu ei la o cafea dar sa nu i iei cu tine la c..rve MULTUMESC PT.SUSTINERE.
CAMPEAN ADRIAN regular contributor senior Înscris 14 Mar 2018 Mesaje 768 Scor reacție 673 Vârstă 67 Locație București 21 Sep 2018 #42 felicitari pentru atmosfera super si organizare. M-am simtit foarte bine si voi mai veni la turnee organizate de dumneavoastra. Multumesc
felicitari pentru atmosfera super si organizare. M-am simtit foarte bine si voi mai veni la turnee organizate de dumneavoastra. Multumesc
rogerpustiu regular contributor senior Înscris 5 Oct 2007 Mesaje 1.993 Scor reacție 366 Vârstă 48 Locație Comănești, BC 21 Sep 2018 #43 CAMPEAN ADRIAN a spus: felicitari pentru atmosfera super si organizare. M-am simtit foarte bine si voi mai veni la turnee organizate de dumneavoastra. Multumesc Click pentru a extinde... Avem o diplomă pentru dumneavoastră felicitări și mulțumim. Trimis de pe al meu VKY-L29 folosind Tapatalk
CAMPEAN ADRIAN a spus: felicitari pentru atmosfera super si organizare. M-am simtit foarte bine si voi mai veni la turnee organizate de dumneavoastra. Multumesc Click pentru a extinde... Avem o diplomă pentru dumneavoastră felicitări și mulțumim. Trimis de pe al meu VKY-L29 folosind Tapatalk
ticu dorin active member senior Înscris 18 Oct 2016 Mesaje 411 Scor reacție 101 Vârstă 60 Locație Bacău 21 Sep 2018 #44 Echipa din Bacău regretă că nu a participat la festinul de la voi toti membri ECHIPEI fiind accidentati. SA NE VEDEM SANATOSI
Echipa din Bacău regretă că nu a participat la festinul de la voi toti membri ECHIPEI fiind accidentati. SA NE VEDEM SANATOSI
CAMPEAN ADRIAN regular contributor senior Înscris 14 Mar 2018 Mesaje 768 Scor reacție 673 Vârstă 67 Locație București 22 Sep 2018 #45 Multumesc. Vedem care este primul turneu unde ne putem reintalnii.