combinatii de lemne si fete

• Autor subiect Autor subiect Telu
  • Dată creare Dată creare

Telu

boboc
Scor reacție
0
Vârstă
52
Locație
Piatra Neamț
Sunt un jucator all+ (cred eu). Folosesc un lemn TB all+ cu fete sriver el 2.1 Am observat ca in unele situatii de contraatac nu-mi ajunge viteza. Totodata sunt iubitor si de mingi scurte cu trecerea la un joc de semidistanta. Vreau sa-mi schimb paleta pentru a obtine o viteza putin mai mare dar cu acelasi control. Ce combinatie ar fi mai reusita pentru mine?
-lemn tare + fete moi
sau
-lemn moale + fete rapide

Pot adapta un Sriver G2 FX la un lemn in cazul meu?

Re: combinatii de lemne si fete

Telu a spus:
Sunt un jucator all+ (cred eu). Folosesc un lemn TB all+ cu fete sriver el 2.1 Am observat ca in unele situatii de contraatac nu-mi ajunge viteza. Totodata sunt iubitor si de mingi scurte cu trecerea la un joc de semidistanta. Vreau sa-mi schimb paleta pentru a obtine o viteza putin mai mare dar cu acelasi control. Ce combinatie ar fi mai reusita pentru mine?
-lemn tare + fete moi
sau

Nu prea poti obtine viteza mai mare la acelasi control, cea mai buna varianta pentru inceput ar fi sa-ti pui ceva fete mai rapide (Bryce, Catapult, etc). Si eu am jucat cu combinatia respectiva si am trecut pe fete Catapult apoi am schimbat si lemnul dar cu cat fetele si lemnul sunt mai rapide cu atat materialul iti penalizeaza chiar si micile greseli, dar e o chestie de obisnuinta pana la urma.

Re: combinatii de lemne si fete

filo a spus:
Telu a spus:
-lemn tare + fete moi
sau
Nu prea poti obtine viteza mai mare la acelasi control, cea mai buna varianta pentru inceput ar fi sa-ti pui ceva fete mai rapide (Bryce, Catapult, etc). Si eu am jucat cu combinatia respectiva si am trecut pe fete Catapult apoi am schimbat si lemnul dar cu cat fetele si lemnul sunt mai rapide cu atat materialul iti penalizeaza chiar si micile greseli, dar e o chestie de obisnuinta pana la urma.
Cred ca nu ai dreptate, nu te poti obisnui cu ceva ce-ti depaseste limitele. Jocul variat cu alternanta mingi lungi urmate de mingi scurte implica o mina super fina in cazul in care folosesti o paleta foarte rapida. In principiu cei ce au asemenea paleta si stiu sa o foloseasca ataca decisiv orice minge.Pentru un astfel de stil e bine sa ai niste fete cu un control superior. Incearca Tackifire special pe un lemn OFF-(de ex. MAZE PASSION,sau CHUAN CHIN-YUAN)

Back
Sus