mie mi se pare chestia asta o tampenie. daca ar vrea cineva sa-ti trimita ceva interzis, s-ar vedea automat la scanerul cu raze x al aeroporturilor or a firmelor de transport(DHL/UPS).
dar asta e politica postei romane, ei trebuie sa vada totul.
mie mi-au facut-o odata : comandasem 2 palete Cornilleau din Anglia, si primisem preaviz pentru colet.
ma duc la posta fericit sa ridic pachetu si cand cauta tanti in lista nu gaseste lista cu pachetul. se uita pe preavizul meu si-mi zice " pai si hartia asta de unde o aveti " (LOL, oi fi tiparit-o eu azi-noapte ... ce intrebare tampita!).
ii explic ce si cum, pana la urma se lasa convinsa si se duce sa caute pachetu. vine dupa 10 minute (in momentul asta deja s-a format o coada de numa numa si auzeam cum fierbeau cativa in spatele meu) si-mi zice ca pachetul nu exista si nu a ajuns niciodata in sediul Postei Romane. mi-a sarit mustarul, am ridicat vocea, pentru ca stiam clar ca pachetul este acolo dat fiind faptul ca postasul care mi-a dat preavizul mi-a zis ca mi-a venit un pachet , si nu a stiut ca sunt acasa caci mi-l aducea personal.
toate bune si frumoase , s-a terminat incidentul pentru ca l-am vazut pe un prieten din posta care era pe tura la un ghiseu, m-am dus la el si a cautat pachetul ... care era in biroul Dirigintei Postei , si era partial desfacut (banda adeziva era taiata doar pe o singura latura, nu a apucat sa o taie complet, si nici sa se uite in cutie,iar taierea a fost facuta clar fara sa fiu eu prezent!).
nu este de mirare de ce firme de genul FanCurier si echivalente sau DHL au reusit sa penetreze foarte usor piata noastra, iar Posta Romana se plange ca pierde teren. I wonder why ... LOL !