ÎNCHIS comenzi sua articole ping pong

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Re: comenzi sua articole ping pong

salutare....caut de cateva luni bune un Andro Super Core Carbon Light OFF+ cu maner concav(flared).....nu am gasit! am vazut ca megaspin.net il are....imi puteti aduce unul?la cat m-ar ajunge ? astept raspunsul dvs!...stima!

Pentru Andro ia legatura cu cei din Odorheiul Secuiesc. Au la pret bun.

Ma intereseaza un RITC Friendship 729 si anume 802-40 (short pips) culoare neagra si minim 2 grosime.Pretul d-voastra va rog !

(at)marionico si (at)zenO
Va pot ajuta doar daca imi lasati aici sau pe email un link cu produsul respectiv. Nu am timp sa caut si chiar daca as gasi ce doriti poate gasesc la un pret mai mare decat pretul gasit de dv. Ca sa nu apara discutii, ca pe alte site-uri din state acelasi produs e mai ieftin sau nu decat am gasit eu, rog postati link cu produsele pe care le doriti(daca le-ati gasit pe vreun site din USA) si eu va spun daca se pot aduce si pretul final.

pe stoc: pantaloni vanatoare, chematori, set cutite, far, bocanci barbatesti si dama
mai multe informatii pe email sau la tel

Kantor Imre-Zoltan a spus:
Pentru Andro ia legatura cu cei din Odorheiul Secuiesc. Au la pret bun.

ceva date de contact (email, tel ....) ptr " cei din Odorheiu Secuiecs " ?
multumesc

Cred ca ai gresit site-ul...nu vad nicio legatura intre produsele de pe stoc si tenisul de masa...

chiar asa - ce cauta produsele astea aici pe forum ??? sa ne pierdem timpul degeaba ! rog admin sa actioneze - oricum, chiar daca erau echipamante de tenis, procedura este foarte greoaie - vezi citat : " ...Nu am timp sa caut si chiar daca as gasi ce doriti poate gasesc la un pret mai mare decat pretul gasit de dv...." pai asa putem face si noi incercari de comanda directa pe diverse site-ri, fara intermediere !

chiar asa - ce cauta produsele astea aici pe forum ??? sa ne pierdem timpul degeaba ! rog admin sa actioneze - oricum, chiar daca erau echipamante de tenis, procedura este foarte greoaie - vezi citat : " ...Nu am timp sa caut si chiar daca as gasi ce doriti poate gasesc la un pret mai mare decat pretul gasit de dv...." pai asa putem face si noi incercari de comanda directa pe diverse site-ri, fara intermediere !

eu intermediez comenzi de pe orice site din sua in momentul in care doritorul imi da link exact cu produsul pe care il doreste. Mi se pare normal ca cel care doreste ceva sa-mi trimita link cu produsul dorit nu sa stau eu sa caut acel produs ptr ca apoi omu sa-mi zica ca el l-a gasit pe un alt site mai ieftin.

Chiar vrei??? Eu zic ca nu știi ce vrei! Ciurucuri ca cel din imagine, gasești la orice Metro.

urmatoarea comanda 05 apr.
rog sa ma contactati si pe email in cazul in care nu apuc sa va raspund aici

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus