Compatibilitate fete si lemne chinezesti

krisztalori

active member
organizator local
Scor reacție
58
Vârstă
45
Locație
Sânpaul, MS
Care ar fi lemnele ofensive chinezesti(si nu numai) cele mai potrivite pt fete gen: H2 neo, H3 neo,Skyline 3 si 2 neo? Dar cu care sa mearga si fete mai moi de tip european?

Cel mai bun lemn chinezesc le care il recomand cu caldura e cred si cel mai scump DHS Wang Liquin King, merge manusa cu orice fete din gama DHS !

Lemnul ala din cate stiu eu vibreaza foarte tare

Nu este adevarat,cel cu care am jucat eu nu vibra prea mult...sunt 3 lemne DHS Hurricane King: ( King I, King 655, si King III)ultimu e cel mai rapid

Am un lemn Nittaku DHS Hurricane Wang Liqin....identic (probabil) cu DHS H. W-L...nu era foarte scump, undeva pe la 40-50 de euro...este un lemn excelent, pe care se potrivesc, cu siguranta, fetele medii sau moi...el fiind un lemn rapid, off++. NU am dat cu variantele mai scumpe, gen Hurricane king, Hao, Long, 655, 656, king 3....oricum, lemnul ofera tot, viteza, control, simt....fara vibratii suparatoare.

Am un lemn Nittaku DHS Hurricane Wang Liqin....identic (probabil) cu DHS H. W-L...nu era foarte scump, undeva pe la 40-50 de euro...este un lemn excelent, pe care se potrivesc, cu siguranta, fetele medii sau moi...el fiind un lemn rapid, off++. NU am dat cu variantele mai scumpe, gen Hurricane king, Hao, Long, 655, 656, king 3....oricum, lemnul ofera tot, viteza, control, simt....fara vibratii suparatoare.

Buna,
Cand o sa prinde-ti un lemn Hurricane King 3 sa nu ezitati sa-l incercati...o sa va schimbati parerea...va garantez...am avut si eu HW-L-ul tot facut de Nittaku...este si cel chinezesc, care este mai rapid ca cel facut de Nittaku...intr-adevar este un lemn bun...dar cam atat, in comparatie cu HK3...Asta este parerea mea...sa nu ezita-ti niciun moment daca vi se ofera ocazia sa testati acest lemn HK3...Numai Bine!

Buna,
Cand o sa prinde-ti un lemn Hurricane King 3 sa nu ezitati sa-l incercati...o sa va schimbati parerea...va garantez...am avut si eu HW-L-ul tot facut de Nittaku...este si cel chinezesc, care este mai rapid ca cel facut de Nittaku...intr-adevar este un lemn bun...dar cam atat, in comparatie cu HK3...Asta este parerea mea...sa nu ezita-ti niciun moment daca vi se ofera ocazia sa testati acest lemn HK3...Numai Bine!

Daca vinde cineva acest lemn(DHS Hurricane King III) second il rog sa ma contacteze..multumesc

Recomand si Stiga Offensive NCT de peste 88 gr, e o bijuterie la pretul ala.

Buna,

S-a ivit ocazia sa-l cumpar pe asta la pret convenabil, asa ca l-am luat, stiind ca e un lemn bun...foarte probabil ca variantele mai scumpe sunt mai bune, dar nu vad nici o ocazie de a achizitiona unul la pret rezonabil....mai ales ca deja mi-am cam facut....stocul...
Oricum, cand voi prinde ocazia sa dau cu vre-unul, nu o voi rata...multumesc

Utilizatori care vizualizează acest subiect

Back
Sus