Competitii de Tenis de Masa

valentin

senior
Scor reacție
0
Vârstă
48
Locație
București
Publicati, daca vreti, orice informatii cu privire la competitiile de Tenis de Masa.
Daca aveti calendare competitionale nationale si internationale, pentru seniori si jucatori nu ezitati sa faceti trimiteri catre ele.
Sunt asteptate si rezultate la competitiile curente.

concursul din kuwait

concursul din kuwait

salutare
daca nu stiati Adrian Crisan a castigat un concurs in kuwait invingand-ul pe Werner Schlager si pe Ryu Seun Min (ambii jucatori din primii 10 in lume)
FELICITARI SI LA MAI MARE
va trimit si rezultatele:
Quarter-Finals
RYU Seung Min (KOR) bt MA Wenge (CHN) 11-9, 11-7, 11-6, 14-12
CHEN Weixing (AUT) bt Lucjan BLASZCZYK (POL) 11-9, 3-11, 11-8, 11-8, 11-5
Adrian CRISAN (ROU) bt Fedor KUZMIN (RUS) 11-9, 7-11, 6-11, 11-6, 11-4, 11-7
Werner SCHLAGER (AUT) bt Zoltan FEJER-KONNERTH (GER) 11-13, 11-8, 13-11, 9-11, 9-11, 11-8, 11-3

Semi-Finals
RYU Seung Min (KOR) bt CHEN Weixing (AUT) 11-4, 12-10, 11-7, 11-8
Adrian CRISAN (ROU) bt Werner SCHLAGER (AUT) 9-11, 11-7, 11-7, 11-5, 11-6

Final
Adrian CRISAN (ROU) bt RYU Seung Min (KOR) 4-11, 11-5, 5-11, 11-8, 15-13, 12-1

m-ar interesa daca stie cineva echipele si competitiile din romania ca greu faci rost de informatii in romania

daca sunteti interesati eu voi scrie stiri din tenis de masă (cand le aflu) mai ales despre sportivii romani

si mai apropo
daca sunt persoane care stiu de organizarea de concursuri spuneti-le din timp

am aflat de pe www.prosport.ro ca marti seara Andrei Cioran (cel mai bun junior al Romaniei) a murit intr-un accident de masina.
imi pare rau ca pun stiri pe forum atat de proaste dar imi pare mai rau de acest copil si de cei pe care ii lasa in urma.
condoleante din partea mea

p.s. cine doreste sa citeasca tot articolul va dau si link-ul
http://www.prosport.ro/index.php?c=14&a=53316

de pe iittf.com am aflat ca echipa romaniei a castigat medaliile de argint la open-ul polonez rezervat junioarelor.
fetele noatre au fost invinse in finala de puternica echipa a japoniei cu scorul de 3-1, dupa ce Daniela Dodean, Elisabeta Samara si Andreea Mamaliga au trecut in semifinale de echipa gazda cu 3-0.
Felicitari!!!

Mult succes loturilor nationale de juniori la Ope-ul Ungariei care a inceput azi la Szolnok,voi reveni cu rezultatele,probabil duminica

Din pacate vesti bune de la Ope-ul Ungariei nu pot sa va dau dinr-un singur motiv nu au fost,Kirametli,Mamaliga,Kont,la fete nu au avut din pacate nici o performanta,daca la baieti era de asteptat (Oancea Cazacu,Sargu,Geanta),la fete e chiar nasol,saptamina viitoare urmeaza Open-ul Slovaciei la cadeti,la fete echipa este decimata de oreion,lipsesc Hrici,Ciurcui,Sebe,participa,Ene,Szocs,Vincze,Postoaca,iar la baieti Sargu,Soare,Daescu,Turoczi,multa bafta

"Elizabeta SAMARA, the Girls' Singles champion at the ITTF World Junior Circuit Finals"
Am citit reportajul asta pe http://www.ittf.com
A invins-o in finala pe Sara RAM?REZ din Spania :
11-7, 5-11, 9-11, 11-5, 11-6, 11-4

Partida s-a disputat duminica 30 octombrie

Open-ul Slovaciei,rezultate total nesatisfacatoare,baietii nimic,parca ne obisnuim cu aceasta treaba,iar fetele,o singura medalie de bronz prin cea mai tinara,Szocs Bernadette(competitie de cadeti)

mai stiti ceva de competitia aia intre studenti??? zicea unu ca o organizeaza dupa 10 noiembrie da' nu am mai auzit nimic de ea...

eu am dat mesajele legat de competitia de tenis de masă

s-a amanat pana pentru 26-27 noiembrie

pentru detalii pe forum ---- general ---- competitie studenteasca 26-27 noiembrie

e scris totul acolo

inscrieti-va :D

Forumisti din apropiere, veniti maine (26 noiembrie) la un concurs de tenis de masă organizat la Baraolt, jud. Covasna, in cladirea RomTelecomului, de la orele 9.

simbata si duminica campionatul national juniori 1 echipe la constanta

maine belarus -romania la senioare,ultimul tren spre europene,echipa romaniei steff,nastase,dodean,samara,bafta fetelor.

Back
Sus