Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Din cite cunosc eu O echipa de juniori este formata din trei jucatori. Daca Petrescu ( de care eu nu am auzit niciodata ca fiind component al lotului Romaniei de juniori ) si Pop Sorin au participat la turneu , care este al treilea jucator ( n-au avut si rezerva ?) si ce antrenor i-a insotit . Astept si rezultatele promise /pingpong a spus:am uitat juniori,petrescu(prietenul nostru de pe forum)si pop
sorin
Eu , ca SUPORTER al acestui sport sint foarte multumit de informatiile primite , dar nu pot incheia acest subiect ( participarea Romaniei la concursul din Serbia ) fara sa nu ridic un semn de intrebare referitor la doi sporivi . Uitindu-ma pe clasamentul mondial al juniorilor (publicat de ITTF) am observat ca singurii juniori romani care apar sint : Ionescu Ovidiu ( locul 65 mondial cu 546 puncte ) , Cioran Sorin ( 95 , 456 p ) si Cazacu Alezandru ( 104 , 433 p ) . Daca sportivul Cazacu Alexandru a fost prezent in Serbia marea mea rugaminte este sa aflu ce se intimpla cu primii doi tenismeni din clasamentul mondial ( Ionescu Ovidiu si Cioran Sorin ) ? Sint accidentati , nu sint in forma , nu intra in vederile selectionerului , etc ? Mii de multumiri ///////pingpong a spus:cazacu,voinea antrenor mircea dinu,multumit
Abia astept. De la Oradea cu siguranta va veni o delegatie bunicica.katyacsinia a spus:...incercam sa organizam un concurs de tip A la Suceava pe 15 aprilie.Daca reusim sa obtinem sala de la G.Humorului,concursul se va desfasura acolo.Daca nu, in sala Lic.Pedagogic unde s-au desfasurat concursurile judetene.Luni merg si la Directia Generala a Sporturilor Suceava sa vedem daca gasim intelegere.
In cazul in care avem ceva sigur va vom anunta din timp.
Oricum,15 aprilie va fi data concursului.