Completarea locatiei la profil!

adytzu

boboc
Scor reacție
0
Vârstă
58
Locație
București
E chiar asa de complicata operatiunea de completare a locatiei la profil? Sau e o rusine sa zici din ce localitate esti?
Pe de alta parte, multi useri intreaba: "Eu cu cine joc?"
Nu ca m-ar deranja chestia asta, dar s-ar reduce numarul posturilor inutile si, pe de alta parte, am sti si noi cam care e distributia forumului la nivel de tara.

ai dreptate
insa eu cred ca nu e o problema de rusine sau altceva in privinta completarii localitatii, ci mai de graba una de completarea cat mai rapida a profilului de inregistrare.

de exemplu cand mi-am facut cont am completat repede repede campurile obligatorii si apoi m-am inregistrat...evident ne completand localitatea.

apoi la sfatul unui coleg de forum :) am completat-o ulterior

e bine ca s-a deschis threadul asta...ca poate o sa completeze mai multi locatia :D

S-a mai discutat baieti treaba asta si tot nu s-a rezolvat mare branza, oricum este bine ca lumea se inregistreaza. Cred ca cu trecerea timpului toti internautii din Romania ne vom pricepe mai bine la chestii din astea si abia va fi o diferenta notabila..........

Pai indata ce te loghezi, sus in pagina ai un link numit "Profil"!!!

Mergi acolo si completezi locatia si adresa de mail in campul corespunzator !

Adresa de mail e destul de importanta in sensul ca primesti notificari automate pe mail la subiectele pe care decizi sa le urmaresti !

Bafta!

sugestii pentru

sugestii pentru

Ce trebuie sa fac pentru a putea sa introduc tipul de fete si lemnul cu care joc, astfel incit sa apara la postarea fiecarui mesaj pe care il trimit ? Ar fi bine ca toti participantii sa faca acest lucru, am stii cam cu ce se joaca la nivelul nostru de amatori.

Re: Completarea locatiei la profil!

Sa poate sa gasesc toti membrii forumului din Constanța? Cu alte cuvinte, s-ar putea seta ca in meniul de "Cautare Membri" sa existe si modalitatea de a cauta dupa Locatie?

tzunny a spus:
Sa poate sa gasesc toti membrii forumului din Constanța? Cu alte cuvinte, s-ar putea seta ca in meniul de "Cautare Membri" sa existe si modalitatea de a cauta dupa Locatie?
Se poate, dar e destul de mult de modificat.
Poate o sa il fac cand imi gasesc putin timp.
Posibil sortare dupa locatie si varsta.

Cand ai timp, te rog sa incerci sa rezolvi. Ar fi utila aceasta optiune.
Multumesc anticipat!

Dac? tot sunt mul?i care ?in la limba român?, termenul ?loca?ie? nu este cel mai potrivit. Locație ?nseamn? chirie de fapt, dar cum e la mod? tendin?a de a impune cu orice pre? cuvinte engleze?ti în limba noastr? chiar dac? exist? un echivalent mult mai potrivit, acest termen are ?i ?n?elesul (greșit) de amplasament. Doar ca sugestie, a? scrie numai ?loc?.
PS: nu sunt filolog, am preg?tire eminamente tehnic?, în nici un caz nu doresc să ofensez pe cineva

Da, stiu asta. Posibil sa fi citit tot pe acest forum, daca nu pe altul..
Dar sincer, toate forumurile folosesc acest termen.

"Locatie" nu inseamna numai chirie. Inseamna si amplasament , loc, adresa, etc.
Macocco, fa ceva cu diacriticile alea, ca m-am saturat sa ghicesc ce insemna acele patratele. :wink:

VISCO a spus:
"Macocco, fa ceva cu diacriticile alea, ca m-am saturat sa ghicesc ce insemna acele patratele. :wink:
Imi pare rau, am folosit un mac iar fonturile romanesti sunt conform normelor Academiei, pe cand pe cei de la Microsoft i-a cam durut undeva si au facut un update abia acum 2 ani, care nici macar nu a fost inclus in pachetele lor de update-uri. La mine se vad ok si pe mac si pe linux si pe windows. Update-ul e un fisier EUupdate.exe si ar trebui sa fie la http://www.microsoft.com/downloads/deta ... layLang=ro, e un pachet pentru Romania si Bulgaria - o poveste legata de sidila sau virgula sub sh si tz.
De aceasta poveste cu fonturile m-am lovit cand am observat ca documente scrise in vista nu mai erau lizibile in xp si apareau patratele cum spui. Chiar sunt curios daca mesajul meu precedent se vede ok dupa ce instalezi acest update. Multumesc anticipat si scuze pentru off topic.

Am downloadat si merge bine. Multumesc. :D

tzunny a spus:
S-a implementat optiunea de sortare a membrilor dupa locatie.
Click pe Membri , iar apoi pe Locatie.
De fapt s-au implementat mai multe lucruri dintre care cel mai important: "Subiecte asemanatoare".

Este foarte bine ca s-a introdus. Va fi de folos. Multumim!

Back
Sus