Concav/Convex

Saracul Laky, i-am facut praf threadul. Din fericire, discutia are oarecum legatura, pt ca speed glue, deformeaza fetele, aducandu-le de la concav la convex. Conventia pe care am propus-o, este sa fie folositi termenii concav/convex in loc de "barca", "clatita", "copaie", "covrig","deformata catre", etc. si sa fie specificata partea fetei care se afla la vedere. Si acum sa-i lasam threadul omului, in pace. ;)

Concav/Convex

In urma discutiilor avute intr-un topic al carui nume nu este sugestiv pentru subiect, propun continuarea dezbaterii temei, aici.
Pentru folosul celor care nu cunosc inca "terminologiile specifice", am propus folosirea sintagmei "CONCAV" sau "CONVEX", plus specificarea partii fetelor care se afla la vedere, atunci cand se discuta despre acestea, in locul expresiilor de genul "curbat catre...", "copaie", "covrig", "barca", "clatita" si multe alte "brevete". Asta deoarece apar tot mai des confuzii, atunci cand cineva explica de exemplu, ce sa intamplat cu o fata de paleta, cand a fost tratata cu booster sau speed glue.
De asemenea, am sa rog administratorul site-ului, sa puna acest topic la "tutoriale echipament", ca sa putem trimite pe cei noi, care vin si repeta intrebari de acest gen, la sursa.

Eu propun sa facem o conventie :
1) In toate cazurile sa discutam pe aceasta tema despre fete care au buretele SUS (ne uitam direct la el) si cauciucul (topsheet-ul) in JOS (nu putem sa il vedem).
2) Folosim termenii de CONCAV (tine apa) si CONVEX (nu tine apa).
In felul acesta, daca specificam de la bun inceput ca discutam doar despre fete care au buretele in sus, pentru ca noi oricum asa operam pe fete cand la dam cu booster sau cu speed-glue sau cu lipici pe baza de apa, banuiesc ca nu vor mai aparea confuzii.

Saracul Laky, i-am facut praf threadul. Din fericire, discutia are oarecum legatura, pt ca speed glue, deformeaza fetele, aducandu-le de la concav la convex. Conventia pe care am propus-o, este sa fie folositi termenii concav/convex in loc de "barca", "clatita", "copaie", "covrig","deformata catre", etc. si sa fie specificata partea fetei care se afla la vedere. Si acum sa-i lasam threadul omului, in pace. ;)
Nici o problema. Intotdeauna am sustinut ca micile divagatii dau sarea si piperul discutiilor pe forum. Multumita colegilor mai tineri, bine ca mi-am adus aminte dupa vreo 30 de ani ca derivata a doua la o functie are legatura cu concavitatea sau convexitatea ei. Punctul in care se schimba se numeste parca punct de inflexiune...N-as fi crezut niciodata ca analiza matematica va avea aplicatii in studiul adezivilor folositi in tenisul de masa!

Daca tot facem conventii propun sa numim conventional topsheetul - cauciuc ca sa le fie usor sa inteleaga si nevorbitorilor de limba engleza.

Back
Sus