ursuleanvasile
senior
eu ma retrag de tot...
deci ,
cu scuzele de rigoare, cei din Straja se retrag.
deci ,
cu scuzele de rigoare, cei din Straja se retrag.
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
MULTUMESC FRUMOS! LA FEL VA DORESC SI DUMNEAVOASTRA!Hai ma Vasile chiar vrei sa te retragi si mai ales chiar toti URSULENII,de ce? si asa nu conteaza la b ca esti openist sau amator.Acum sa vorbim serios , chiar vrei sa nu mai vii ? Dar cine mai da cu ,,cuputa de pamant".Hai nu fi ,si vino sa ne reintalnim , ce naiba asa prieten imi esti tu mie.La concurs venim sa ne vedem, ce mai facem ,cum mai aratam , ne mai uitam in buletin sa vedem ce varsta mai avem , mai spunem o gluma mai radem , sper sa te razgandesti si vii la concurs.Te saluta cu stima al tau prieten MARCU(SALUT INTREGA FAMILIE URSULEAN SI LE DORESC SANATATE )
Va fi un singur turneu pentru amatoristi !!!!
Am facut diferentierea open/ amatori doar prin prisma orei in care se intra la concurs, si pentru a da posibilitatea celor mai buni de a intra direct in grupele superioare daca asta doresc.
Depinde acum de fiecare dintre concurenti sa se gandeasca cum abordeaza concursul. Dupa cum il stiu pe Vasile va vrea sa aiba mai multe jocuri...
Nu este obligatoriu ca un OPENIST sa se califice in eliminatorii sau sa ajunga pe locul I in grupa superioara sau sa castige turneul....;-) (vezi fostul turneu de la Rădăuți)
Hai ai nostrii !!!