AmaTur: Turneu B Concurs B Cocorastii Mislii 17.05.2014

Buna dimineata la toata lumea!
De vre-o doua zile ma straduiesc sa ma loghez pe forum dar nu mi se mai recunostea parola!!!In sfarsit am rezolvat si pot sa va spun ca va asteptam cu bucurie la Cocorastii Mislii. Noi ne pregatim asiduu (mai ales ptr. spritul de la final:D), speram ca si vremea va fi frumoasa (pentru fotografia de grup).
Ptr orice modificare in programul dumneavoastra de sambata 17 mai va rog sa contactati neintarziat organizatorii, pe forum sau telefonic.
Cu prietenie,
Gabriel Neacsu

Buna dimineata la toata lumea!
De vre-o doua zile ma straduiesc sa ma loghez pe forum dar nu mi se mai recunostea parola!!!In sfarsit am rezolvat si pot sa va spun ca va asteptam cu bucurie la Cocorastii Mislii. Noi ne pregatim asiduu (mai ales ptr. spritul de la final:D), speram ca si vremea va fi frumoasa (pentru fotografia de grup).
Ptr orice modificare in programul dumneavoastra de sambata 17 mai va rog sa contactati neintarziat organizatorii, pe forum sau telefonic.
Cu prietenie,
Gabriel Neacsu

Pt spritul de final eu ma antrenez de sambata

Inseamna ca la spritul final veti juca la categoria Open-Dom Petrica!!!Succes!!!Sa i bateti mar la numarul de pahare,sa adoarma toata lumea spre ziua matolita ,iar dvs .sa fiti activ!!!!:p:p:p

Asta e si mai buna!!!Dom Petrica v ati pus iarba?Foarte tare domnule:p:p
Bine ati venit in randul nostru -in randul aricilor!!!!

Joci cu paleta mea si eu cu a ta, dar folosesti materialul?

- - - Actualizat - - -

Am pus pe ambele si trag cu ele, sa te vad Petre!!:problem:

Isi conserva energia pentru faza finala a turneului-spritul si bufeturile reci.:D:D
Acolo promite sa faca un meci impecabil.

Eu zic ca de suficiente ori plesnesc mingea cu reverul -cu tzepii-de n o mai vede nimeni.
Pe langa asta ma apar cu iarba la topspin aproape perfect.Al doilea topspin nu mai atinge masa.Din tzepii aia sboara aiurea in aer.
Iar draiful meu a ramas draif-ce cade pe masa minge lunga e jale.

- - - Actualizat - - -

Bafta Liviule-cand vei intra la masa de joc cu Petrica Brulea.Stii tu vorba romanului.Buturuga mica rastoarna carul mare.:p

Jucam si pe masa din sufragerie, o deschideam cand pleca tata la serviciu,masa construita la Caragiale...

- - - Actualizat - - -

Bine anii 80,....

Erau paletele alea verzi chinezesti Gold Cup de 45 de lei-cu zimti pe ambele fete si burete.
Si acum o mai am.:pPiesa de muzeu.

- - - Actualizat - - -

Deci am revenit la iarba dupa o absenta indelungata -se poate spune

Back
Sus