AmaTur: Turneu B CONCURS B.. LA DEJ . OPEN + AMATORI 14 ianurie 2012

Buna ziua, as dori sa ma inscriu si eu daca se poate.
Cindea Cosmin , Sibiu, amatori
Daca m-ati putea ajuta cu un numar de telefon de la o pensiune din zona, pentru cazare de sambata spre duminica v-as fi tare recunoscator

daca doriti sa va cazati va pot face o rezervare l hoteul sportiv la un pret modic de 30 ron sau la hotel somes incentru pret camera 70 ron ! oricum sunatima sa stabilim exact multumesc ! tel 0748352369

aloha dragilor..,nu stiu daca o sa ajung la voi ,dar un lucru e sigur,dorinta mea de a ura tuturor prietenilor dragi din dej cluj si de oriunde ,UN AN NOU CU FERICIRE ,SANATATE, BUCURII si cat mai multe meciuri in paleta,,,ma bucur pentru prietenul Shuni care revine cu forte proaspete,...ma bucur cind vad ca ,prietenul Gogu si-a revenit,si cind vad ca spiritul Amatur ramane in picioare..,Danut sper sa-ti iasa cat mai bine acest turneu iar Dejul sa ramana cit mai mult in circuitul Amatur ,cu cat mai multe turnee, care de care mai reusit,,,,De la Alba Iulia cu un traditional salut LONG LIVE ROCK AND ROLL

Danut intreaba-l pe zoli si pe deszo lorand daca vreau un dvd de la ultimul turneu de la dej ? Ne vedem la dej,maine o sa fac lista cu cei care participa de la Nasaud ok!
---------- Post added 12-Jan-2012 at 22:31 ----------
d-nule Radu Serban iti fac un dvd cu ultimul turneu de la dej cand ai jucat finala cu Boby?

pt cazare hotel somes tel 0744391428 pt hotel sportiv va rog sa ma contactati la acest nr 0748352369! multumesc!
---------- Post added 12-Jan-2012 at 23:25 ----------
tibi poti face pt zoli un dvd!

CONCURS B.. LA DEJ . OPEN + AMATORI 14 ianurie 2012

CONCURS B.. LA DEJ . OPEN + AMATORI 14 ianurie 2012

Rodica Sicoe - ma retrag din motive personale .....multumesc ptr. intelegere.:(

Mai Gabi, pai nu ne-am inteles ca vii cu mine?
---------- Post added 13-Jan-2012 at 11:57 ----------
Scuze. Am facut o confuzie. Era vorba de alt Gabi. :)

Imi pare rau, dar colegii care au promis ca vin la Dej, si-au intors fata catre Timișoara ( de !... banul e ochiul dracului ).Asa ca, ma retrag si eu, caci singur nu-mi permit sa cheltui atitia bani pe motorina. Imi pare rau ! Va doresc un concurs frumos.

dl ciobanu a fost informat de catre organizatori ca nu poate participa la amatori ! daca va fi prezent la dej va juca la open !!

Back
Sus