AmaTur: Turneu B CONCURS B.. LA DEJ . OPEN + AMATORI 14 ianurie 2012

Am inteles ca toate tunurile sint indreptate spre Alehandro sau zis Danut. Oameni bun va intreb pe cei care au fost in sala de la turneu din Dej nu pe cei ce n-au fost prezenti ? Danut a cerut ajutorul unui domn pentru organizare.
Cel care era la masa juriu este domnul Rusu Stefan si care este vinovat 100 % de dezastru care sa intimplat acolo , el facea toate grupele inferioare si superioare.
Desi, si eu personal am spus ca regulamentul sa schimbat, si altii io aratat de pe telefon (pe care se putea vedea regulamentul ) a facut cum a vrut el.
Concluzia mea este ca Danut a fost si o sa fie un bun organizator si gazda primitor in organizarea cit mai multe turnee in orasul DEJ jud. Cluj .

Am inteles ca toate tunurile sint indreptate spre Alehandro sau zis Danut. Oameni bun va intreb pe cei care au fost in sala de la turneu din Dej nu pe cei ce n-au fost prezenti ? Danut a cerut ajutorul unui domn pentru organizare.
Cel care era la masa juriu este domnul Rusu Stefan si care este vinovat 100 % de dezastru care sa intimplat acolo , el facea toate grupele inferioare si superioare.
Desi, si eu personal am spus ca regulamentul sa schimbat, si altii io aratat de pe telefon (pe care se putea vedea regulamentul ) a facut cum a vrut el.
Concluzia mea este ca Danut a fost si o sa fie un bun organizator si gazda primitor in organizarea cit mai multe turnee in orasul DEJ jud. Cluj .
Din textul de mai sus,reiese clar,fara putinta de tagada caCI clujenii se au intr-adevar ca "FRATII".

Din textul de mai sus,reiese clar,fara putinta de tagada caCI clujenii se au intr-adevar ca "FRATII".
Ei domnule doctor... Haideti lasati chestile astea. Sunt sub nivelul dumneavoastra. Ce legatura au merele cu perele? Puteti deosebi o discutie despre Regulament (si aplicarea lui), de adresa din buletin a unuia sau altuia. Credeti ca daca personajele implicate erau din Suceava nu tot la fel se discuta? Haideti, nu va lasati dus de val...

Ar fi mare pacat daca un organizator, care s-a dovedit o gazda foarte buna, sa renunte la organizarea altor turnee.
Imi place tenisul de masa, dar sunt in circuitul amatur pentru ca anul trecut cand am participat la primele turnee, am avut norocul sa am gazde foarte primitoare.
Imi face placere sa ma intalnesc cu acesti oameni si cu multi prieteni la diferite turnee.
Deci domnule "Alehandro" nu renuntati. Multi gandesc ca mine;- omenia e pe primul loc.

"Nu te supara FRATE" !

"Nu te supara FRATE" !

As vrea sa-i raspund domnului cu nick-ul PRIZA TOK si altora carora le place "cum ne mancam noi de la Cluj": cum sunteti din Vatra Dornei, am putea generaliza, spunand: noi oamenii din tara asta (sau mai restrans: de pe acest forum) ne intelegem de minune.
Sambata a avut loc un turneu B la DEJ unde s-au comis anumite greseli descrise deja de n ori. Unii s-au simtit dezavantajati, altii s-au bucurat de felul in care a fost organizat concursul, dar cred, ca si acestia si-au dat seama deja ca au gresit. Singurul lucru important e sa invatam din aceste greseli, si sa ne asiguram, ca nu se vor mai repeta niciodata. Regulile sunt, ca sa fie respectate, si ca sa nu trebuiasca sa calculam "cati purici facea" unul sau altul daca ajungea in faza eliminatorie.
O zi buna tuturor.

pt a nu starnii si mai multe discutii care nu au nici o legtura cu tenisul de masa ci cu ambitiile unora sau altora ma vad nevoit cu scuzele de rigoare pt cei ce nu au apucat sa asi spuna parerea sa inchid acest topic de la dej numai bine sanatare si un nou an plin de tenis si de organizari corecte! cu respect danut pop !

Back
Sus