CONCURS DE ZIUA VOLUNTARULUI

Re: CONCURS DE ZIUA VOLUNTARULUI

As veni si eu cu Daniel dar nu prea stiu unde e sala mai exact.

hai bai alex ai inebunit?
ai mai fost la voluntari!!!
ce draq esti baiat tanar,nu mai ai tinere de minte? :lol:
vezi ca mai sus e un gps :lol:

CE SA MAI ZIC MAI FRATILOR?
L-AS PE ALTII LA CARACTERIZARI DEOARECE EU POT FI SUBIECTIV!
LOC1 CAZACU "SANDEL",LOC 2 PANTELIMON GABRIEL,LOC3 OANCEA ION(RU-SI-NI-CA TE-A BATUT PANTELICA CARE ARE 105 ANI SI S-E ANTRENEAZA PE LA IDM?)
LOC 4 OANCEA DAN CARE E UN.... NU MAI ZIC NIMIC CA A FACUT MECI FRUMOS CU CAZACU!!!
UNA PESTE ALTA A FOST UN CONCURS CU JUCATOEI DE CLASA SI CERD CA NOI RESTUL NU AM AVUT CE PIERDE..
DACA CINEVA NU ESTE DE ACORD CU MINE MA POATE CONTRAZICE...

Un concurs foarte bun,meciuri spectaculoase,jucatori la fel de spectaculosi! Felicitari castigatorului!(dhiar daca se stia dinainte :D :D :D )

multumim ptr. poze don valy!!!
dar ce-ai avut cu unele persoane de nu i-ai pozat cu tot cu cap?
erau cumva urmariti general? :lol: :lol: :lol:

Capul era mai putin important ca mina , asa ca nu am vrut sa ratez capturarea miini in poza .
Domnul fara cap are mai multe poze unde are si capul pe umeri .
Avem putine poze cu legitimatii de nivelul lui , initial am vrut sa o sterg , dar am hotarit ca e mai bine fara freza decit deloc .
Il astept pe "domnu" Cazacu , la o sedinta foto & tenis... si o sa va multumesc pe toti .
Nene Chirule ... dar de restul care zic ca sint multumitoare nu zici nimic ?

o sa vin cu cumnatamea pe la tine(este fotograf profesionist!!!) sa-ti dea cateva lectii de facut fotografii.glumesc,evident ptr. un "amator" au iesit f. bine pozele si eu i-ti MULTUMESC!!
te mai asteptam pe la noi ca doar esti la doi pasi de sala.si inca ceva era sa uit.
felicitari ptr. alex.mare treaba sa stea pe langa crisan,chiar si cateva zile!!!!

Chiru a spus:
felicitari ptr. alex.mare treaba sa stea pe langa crisan,chiar si cateva zile!!!!
Da , stiu , multumesc frumos de urari .
La capitolul poze ... mai imi trebuie un aparat cu adevarat bun apoi stam de vorba altfel .
Cu "pocnitoarea" mea ... nu poti sa ai pretentii .

domule chiru care va incheiati invers la sireturi: Dan Oancea a luat locul 3 nu 4....si e un ......mare jucator :o .
degeaba v-ati ruagat dvs tot turneul sa piarda...:)))
cat despre postarile dvs aveti mare grija cu cratimele unde le puneti si cand :lol: pt ca se intelege altceva cateodata....
am si eu de pus niste poze si filmulete aici cu dvs dar din pacate nu am cablu de date la indemana......
acolo avem dovada ca dvs chiar va "antrenati" dar din pacate randamentul la meciuri este f scazut...
in rest...felicitari pt turneu chiar a fost bine organizat....
te pup si cand vrei tu jucam pe aia 2 mil :lol: ...poti sa il chemi si pe waldner cu laptopul dar.......e ceva mai greu cu dvs pt ca
sunteti mai imprevizibil in sensul ca la serviciul lung netatiat in forhaind dati cu rama doar atunci cand nu dati pe langa minge...
dl waldner da mereu cu rama :lol:

cat despre poze chiar sunt reusite ...din pacate dl chiru nu apare in nici una la masa.....poate pt ca nu a-ti avut timp sa-i faceti deoarece a terminat mult prea repede concursul :lol: :lol: :lol: :lol:

Cum se poate da cu rama la serviciul netaiat? :D

Super dragute pozele dar,pe cite mese ati jucat fratilor ca,stiu de la cineva ca 2 filee a vindut JIGODIA aia de Fodoran.........super si sala.......?!?!?

tiganusule stai mai bine cumintel in banca ta ca sti ca esti praf.
tu vorbesti de gramatica care ....apropo ai 8 clase?
cum sa te pun pe tine pe 3 si pe OANCEA ION pe 4,ai inebunit?
adevarul e ca lumea tenisului te stie doar ca fratele lui ION :lol: :lol: :lol:
STAI LINISTIT LICUTA CA FILEELE NU SE TERMINA LA TINE!!!
ce credeai ca nu stiu sa organizez un concurs mai maricel?
ce te-ai speriat cand ai vazut 6 mese?
parca parea sala altfel de cum o stiai nu?
vorbim vineri seara!

Back
Sus