pal csaba a spus:
Concursul s-a terminat ,au fost 15 seniori si 8 veterani asa s-a impartit jucatorii si premierea s-a facut pe doua grupe .N-am putut anunta mai devreme concursul pt ca am aflat joi de concurs de la un prieten .In legatura cu reclama facuta oricui n-am vrut sa fac reclama nimanui mai ales ca domnul caruia trebuia sa fac reclama nu are nevoie de reclama mea .Daca va intereseaza ce a facut dinsul pt tenisul nde masa romanesc sa va mai interesati si poate veti afla si dvs .Legat de scrirea corecta sau chinuita in limba OFICIALA pe tastatura pc-ului meu daca apas z apare y si invers si nu stiu cum sa remediez acest lucru .Cand domnul care face reclamatii referitor la cunostintele mele lingvistice o sa stie atat maghiara cit eu limba OFICIALA atunci sa mai comenteze .Va multumesc si pentru aprecieri si dezaprecieri.
Bre, la mine în ?ar? nu trebuie să ?tiu decât limba român?... nu te critic ?i nici nu-?i cer nimic, vorbe?ti ?i scrii ca mine... e ok!
Nu? ...s?-?i fie de bine, ia ?i posteaz? în englez?, sau pe forumuri în Ungaria, în limba pe care o vrei matale! Nu sunt dator să cunosc limba lu' matale!
Este o chestie de bun sim? pân? la urm?, de respect reciproc, a vorbi aceea?i limb?... b?nuiesc că la dvs în buletin / C.I. este stipulat? cet??enia român?, nu?
Doresc să vă aduc aminte că în ?ara în care tr?i?i LIMBA OFICIAL? este LIMBA ROM?N?, nu limba gimnastic? pe care o afi?a?i în posturile de mai înainte!
P.S. Dac? este o a?a mare greutate pentru dvs să va gîși?i cuvintele în limba român?, limba ??rii în care tr?i?i (sau t?r??i!!?!?!?!?!!?), vă rog apela?i la un traducâtor autorizat sau la traducerea pe care o ofer? Google...